-
تبدیل جوملا 2.5.16 به 2.5.17 خرابی آدرس سایت
با سلام
من وقتی ورژن جدید جوملا رو نصب کردم آدرس های سایتم طولانی شد علت چی می تونه باشه
بعد نصب جوملا من کل تنظیمات Seo رو کامل انجام دادم و هیچ مشکلی نداشت بعد آپدیت همچین مشکلی پیش اومد
اینم نمونه آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این تاریخ ها اضافه شد !!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-24-2013 10:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما سئو رو چجوری انجام دادید؟!!
فکر کنم کدهای com_content/router.php |رو حذف کردید و پس از اپدیت فایل ها کدها دوباره جایگزین شده اند!
اگر حدسم درست باشه طبق اموزش پیش بروید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
این کارو هم انجام دادم اما درست نشد، وقتی این دستورات رو انجام میدم صفحات دیگه بالا نمیاد !!
تنظیمات سئو هم htaccess. رو انجام دادم و تنظیمات خود جوملا
ویرایش توسط mishar : 12-25-2013 در ساعت 06:03 AM
-
-
دروود
ادرس سایت روقرار بدید
از افزونه های بهینه سازی سئو استفاده میکنید؟
در پناه ایزد
-
-
بله از کامپونت RSSEO استفاده کردم
-
-
با سلام.
به قسمت مجموعه ها بروید. مجموعه ای را که برای این مطالب انتخاب کرده اید را پیدا کنید و ویرایش کنید. در قسمت مستعار ، برای اون مجموعه نام مستعاری به دل خواه بنویسید و ذخیره را بزنید. حالا هر کدوم از مجموعه ها که مستعار آن ها مانند یک تاریخ هستند و در آن ها از این گونه اعدا داره را هم نام مستعاری برایشان انتخاب کرده و ذخیره کنید.
موفق و پیروز باشید
-
-
دوست عزیز اگه منظورتون اینه همه همه چیش درسته البته نظر منه !!!
ویرایش توسط mishar : 12-25-2013 در ساعت 06:43 PM
-
-
با سلام.
اگر از افزونه ای استفاده می کنید اون را حذف کنید و افزونه sh404sef که بهترین افزونه بهینه ساز و سئو و هم چنین در تغییر آدرس سایت موثر است را دانلود کنید. می تونید از تایپک زیر آن را دانلود کنید و نصب کنید. این نسخه آخرین نسخه از این کامپیوننت است و کاملا به زبان فارسی است و با جوملا 2.5 و 3 هم سازگار است.! اگر سوالی درباره اون هم داشتید من در خدمتم.
موفق باشید.
ویرایش توسط mersad : 12-26-2013 در ساعت 08:55 AM
دلیل: حذف لینک تجاری
-
-
دوست عزیز من این کامپونت رو نصب کردم آدرس هامم درست شد اما وقتی فعال میشه صفحه اصلی سایت مطالب رو نشون نمیده
اما صفحات نشون میده
-
-
با سلام.
1- مطمئن بشید که مطالب شما ویژه هستند.
2- از منوی ابزار بالایی کنترل پنل سایتتون از قسمت " کامپیوننت ها " گزینه " سیستم سئوی پیشرفته SH404SEF " را انتخاب کنید تا صفحه بارگزاری شود. پس از باز شدن صفحه این کامپیوننت از قسمت راست چند گزینه ای وجود دارد که شما باید اولین گزینه که " فعال کردن بهینه سازی آدرس اینترنتی " است را روی " بله " قرار بدید. و در پایین روی " شروع
" کلیک کنید.
سپس بهنیه سازی آغاز می شود و مشکلات شما را رفع می کند.
موفق و پیروز باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)