سلام !
چند وقت پیش و قتی خواستم یه متن تقریبا بلند تو قسمت درباره من در پروفایل جوملام ثبت کنم به جای چیزی که من نوشته بودم یه چیز دیگه که تصویر زمینه دیده می شه ثبت شد! و این قضیه در مورد تاریخ تولد هم تکرار شد ...
به نظرتون مشکل از کجاست؟
![]()

سلام !
چند وقت پیش و قتی خواستم یه متن تقریبا بلند تو قسمت درباره من در پروفایل جوملام ثبت کنم به جای چیزی که من نوشته بودم یه چیز دیگه که تصویر زمینه دیده می شه ثبت شد! و این قضیه در مورد تاریخ تولد هم تکرار شد ...
به نظرتون مشکل از کجاست؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در افزونه کی 2 یا خود جوملا؟
خود جوملا!نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا حدود 4 یا 5 کلمه مشکلی ایجاد نمی شه اما اگر بیشتر شه اونجوری نمایش داده میشه...
ویرایش توسط macse : 12-25-2013 در ساعت 08:56 PM
به صورت دستی تایپ کردید یا کپی پیست بوده؟
متون نباید شامل کد های اسکریپت باشه و الا کار نمیده
نه تایپ کردم و کدی هم اضافه نکردم ... فقط متن ساده...نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای جوملا 2.5
این کامپوننت تاثیری بر مشکل نداشت ...نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
قالب پیشفرض جوملا را تست نمایید ببینید همین مشکل را دارید.
موفق باشید.
قالب atomic رو امتحان کردم و مشکل حل نشد!نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل عجیبیه
منم امروز با این مشکل البته در محتوای مطالب جوملا برخورد کردم
در هنگامی که گزینه ادامه مطلب رو بین مطلب بزنم تمام مطالب پس از کد ادامه مطلب به صورت علامت سوال در میاد و در صورت حذف دکمه ادامه مطلب درست نشون میده
دیتابیس رو هم اپتمایز کردم بازم به همون شکله
علاقه مندی ها (Bookmarks)