-
یک سوال کلی در مورد قالبهای سایت های خبری
یک سوال کلی در مورد قالبها داشتم
اغلب قالب ها دارای مکان contenet هستند که اخباری که میگذاریم بصورت نواری در آن قرار میگیرد و اخبار قدیمی پایین می روند
ولی بعضی از قالب ها مثلا ja-uvite اینطور نیست .
- از این روال معمول که اخبار بصورت نواری پایین بروند خبری نیست
- ماجولی دارد که می توانید در صفحه از بخش های موردنظرتان تعداد خبرهایی که دوست دارید را روی صفحه اول قرار دهید
من می خواستم بدانم با همه قالب ها می شود این کار را کرد و یا باید قالب از ابتدا برای این کار تولید شده باشد؟
من قالبهای سایتهای خبری مثل خبرآنلاین و... دوست دارم ولی اکثرا جلوه گرافیکی خوبی ندارند مثلا یک لوگو کوچک و... آیا می شود قالبی که دوست دارم را با ماجول و کامپوننت خاصی به شکل این سایتها در بیاورم
این کار باعث سنگیینی قالب می شود؟
تازگی قالب Ft-mazaya رو دیدم که خیلی خیلی قشنگه ولی بسیار سنگینه و از طرفی در این قالب از K2 استفاده شده که من مطالبم در k2 نیست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-26-2013 04:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
در مواردی که شما فرمودید در صفحه اول content را غیر فعال و فقط ماژول ها را فراخوانی میکنند.
اینکه شما خودتان طراحی کنید بستگی به دانش شما دارد.
نمونه زیر را ببینید رایگان هم هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
-
2 کاربر زیر از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
امکانش نیست که من کانتنت قالبی رو که دوست دارم غیر فعال کنم. بعدش از ماجول هایی که اخبار رو دسته بندی میکنند استفاده کنم؟
آیا امکانش هست از ماجول های قالب های دیگه تو قالبی که به نظرم مناسبه استفاده کنم؟
-
-
در جوملا همه کار شدنیست!! اما بستگی به دانش شما از برنامه نویسی/ خلاقیت و ابتکار شما و اشنایی شما با جوملاست
. شما می توانید از هر افزونه ایی که دوست دارید استفاده کنید اما باید سازگار با نسخه جوملای شما باشه
پس از نصب افزونه شما نیاز به قرار دادن Css ها در قالب اصلی هم هستید اگر می خواهید مشابه نمونه دیده شده باشه
. اگر سایت خبری دارید افزونه کی 2 رو من پیشنهاد میدم ( قابلیت انتقال مطلب از جوملا به کی 2 در خود افزونه موجوده ) فقط با یک کلیک این کار انجام میشه
اگر می خواهید هزینه کنید محصولات Smartaddons بهترین کارایی رو برای این کار دارند
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خوب با این حساب اگرمن کانتنت رو غیر فعال کنم که فکر نکنم سخت باشه بعد ماژول مثلا Ja-news رو نصب کنم حله
من دنبال یک قالب خبری مثل خبرآنلاین میگردم تا از هر بخش چند خبر روی صفحه اصلی باشه البته جا برای گرافیک هم داشته باشه
یک قالب به اسم مزایا دیدم ولی به نظرم بسیار سنگینه چطوری میشه سنگین بودن قالب رو فهمید؟ قالب فعلی سایتمون دیر بالا میاد؟ جایی آنلاین چک میشه کرد؟
-
-
بنا به درکی که من از حرف های شما دارم اینه که اشنایی زیادی با محتوای جوملا و توابع و افزونه های اون ندارید
هر کاری رو می تونید در جوملا انجام بدید اما اینکه شما بخواهید برای یک سایت خبری قالب تهیه کنید باید در نظر داشته باشید که جوملا 3 به بالا باشه چون 2.5 امکان داره به زودی از پشتیبانی خارج بشه
پس استفاده از قالب و تخصص های مربوطه زمان بر می باشند
پیشنهاد من استفاده از قالب های خبری خارجی .. شرکت هایی مثل SmartAddons / Joomlart / JoomShaper
بنا به تجربه خودم اینها بهترین گزینه هستند
در گوگل بگردید هر قالبی که نظرتون رو گرفت اسمش رو پ/خ کنید اگر به صورت پیش فرض راست چین باشه که رایگان و الا برای فارسی سازی باید هزینه ای رو پرداخت کنید
چیزی که شما می خواهید قالبی باشه که با افزونه کی 2 هم یکپارچه سازی شده باشه
News < Magazine K2 Responsive Template
-
-
تشکر دوست عزیز بله من تجربه زیادی در کد نویسی ندارم راستش من از قالب Ja-uvite استفاده میکنم که گذشته از یکی دوتا اشکالش ازش خیلی راضیم. خودش عکس رو کوچیک میکنه و به تعداد کاراکتری که انتخاب میکنی زیر عکس مطلب میزاره ولی بدیش اینه که بعد از نسخه جوملا 1.5 دیگه آپدیت نشد
دیگه ما رو مجبور به مهاجرت کرد. الانم قالب mazaya رو دیدم خوشم اومده که همونطور شما گفتید از از k2 استفاده میکنه ولی ja-uvite به k2 احتیاج نداشت. برای همین هم ازش خیلی خوشم میومد.
قالبهای راست چین هم که مثل اینکه ایرانی ها دانلود میکنند میزارن برای فروش. ادعا میکننند لایسنس دارند. ولی نه فارسی کردند و نه آموزش و پشتیبانی داره
البته منم خیلی قالب از اینترنت گرفتم بخصوص جوملا آرت و راکت داکیومنت عالی هستند. من سایت خبری به اون معنا نمی خوام راه بندازم بلکه برای انجمنمون می خوام یک سایت داشته باشم که از بخش های مختلف توش مطلب بزارم
قالب های tel line , Jm news , ... رو هم دیدم ولی گرافیکشون زیاد جالب نیست منم سی اس اس کار نکردم. دوست داشتم از قالبی که ترکیبش رو خوشم میاد تبدیل به یک سایت خبری کنم
از اینکه وقت گذاشتی خیلی ممنون
-
-
قالب های خارجی لایسنس دار نیستند یعنی 99% نال و ریپ شده هستند
شما بسته به نیازی که دارید باید قالب ها رو خوب ببینید چون معمولا قالب های خبری جلوه های خاصی دارند و اگر نسخه دیگری ببینید شاید نیاز به تعویض قالب داشته باشید اما چیدمان مطالبش مهمه
عجله نکنید و باز هم قالب ها رو ببینید در صورت راهنمایی من و دیگر دوستان در خدمتیم
-
-
آخه تو این فروم ها در موردش حرف بزنیم پست قفل می کنند
-
-
نه جوملا فارسی مترجم برگزیده جوملا جهانیه و مسلما افزونه های تجاری اینجا نه منتشر می شوند و نه پشتیبانی
هدف بالا بردن دانش برنامه نویسی در زیر مجموعه های جوملاست و مسلما کسانی که علاقه داشته باشند به راحتی با این سیستم مدیریت کنار میان و خودشون می تونند با کمی پشتکار و خلاقیت افزونه هایی نظیر ماژول / کامپوننت و قالب و پلاگین رو منتشر کنند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)