-
عدم نمایش نام قالب استفاده شده در فیس بوک
سلام. من اخیرا از قالب رایگان آسمان 2 استفاده کرده ام ، حال اگر سایت رو در فیس بوک جستجو کنم نام قالبی که استفاده کرده ام رو می یاره ، در تصویر ضمیمه شده مشخص هست من هر چه دنبال نام قالب در سی ای های قالب گشتم پیدا نکردم کسی کمکم کنه لطفا دیگر کلافه شدم از کجا اینو حذف کنم تا در فیس بوک دیده نشه ... منون میشم کمکم کنید
لطفا آدرس سایت رو در فیس بوک ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-26-2013 09:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای تغییرنام سایت نیازی نیست در css تغییراتی ایجاد کنید
شما باید به مدیریت سایت login کنید و از قسمت تنظیمات کلی -> نام سایت . نام مورد نظر تونو برای سایت ست کنید .
-
-
سلام
شما باید در تنظیمات کلی توضیحات سایتتون را ویرایش کنید.
description
شاد باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تغییرنام سایت نیازی نیست در css تغییراتی ایجاد کنید
شما باید به مدیریت سایت login کنید و از قسمت تنظیمات کلی -> نام سایت . نام مورد نظر تونو برای سایت ست کنید .
سلام. سپاس از پاسختون. من قبلا هم این راه ها رو رفتم و همه چیز رو به نام سایت خود قرار داده ام ، متاسفانه باز این رو نشون می ده نمی دونم کجاست ... سپاس
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
سلام
شما باید در تنظیمات کلی توضیحات سایتتون را ویرایش کنید.
description
شاد باشید
سلام. در توضیحات چیزی ندارم همه رو پاک کردم ...
-
-
اگر راه های پیشنهادی رو رفته اید یک راه دیگه می مونه
منوی اصلی / خانه در متا تگ و کلمات کلیدی هم سری بزنید تا چیزی اونجا نباشه
و اگر نبود مشکل از قالب شما نیست
مشکل از لاگ شدن این کدها در فیس بوک که می تونید کش مرورگر رو خالی کنید و دوباره به فیس بوک وصل بشید و برای امتحان یک لینک از صفحه خودتون رو ارسال کنید و نتیجه رو ببینید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)