سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ارور و بالا نیومدن سایت و ایراد در پلاگین آن

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ارور و بالا نیومدن سایت و ایراد در پلاگین آن

سلام و خسته نباشید یه مشکلی پیش اومده نتونستم درستش کنم مشکل از پلاگین فرم ورک قالب اسمارت آدانز هستش

سایت طراحی شد ولی در اجرای آن اول این ارور را داد :
    Fatal error: Cannot redeclare class Browser in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/includes/browser.php on line 139

بعد رفتم تو خود سایت شرکت اسمارت و از قسمت ytfromwork پلاگین جدید رو نصب کردم که این ارور رو داد :

Warning: include_once(J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEP ARATORyt_template.class.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 21

Warning: include_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening 'J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEPARATORyt_tem plate.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 21

Warning: include_once(J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEP ARATORframe_inc.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 23

Warning: include_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening 'J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEPARATORframe_ inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 23

Fatal error: Class 'Browser' not found in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 32

حالا موندم چی کار کنم ؟
    الان قالب رو حذف کنم و دوباره نصبش کنم مشکل حل میشه ؟ولی همه گیر ها سر پلاگینش هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سایت الان بالا نیومده

اینم از سایت

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

شما از قالب تجاری استفاده میکنید

باید از قالب ارجینال استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید

برای رفع مشکل خودتون به انجمن سازنده مراجعه کنید

در پناه ایزد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.