-
ارور و بالا نیومدن سایت و ایراد در پلاگین آن
سلام و خسته نباشید یه مشکلی پیش اومده نتونستم درستش کنم مشکل از پلاگین فرم ورک قالب اسمارت آدانز هستش
سایت طراحی شد ولی در اجرای آن اول این ارور را داد :
Fatal error: Cannot redeclare class Browser in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/includes/browser.php on line 139
بعد رفتم تو خود سایت شرکت اسمارت و از قسمت ytfromwork پلاگین جدید رو نصب کردم که این ارور رو داد :
Warning: include_once(J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEP ARATORyt_template.class.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 21
Warning: include_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening 'J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEPARATORyt_tem plate.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 21
Warning: include_once(J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEP ARATORframe_inc.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 23
Warning: include_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening 'J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEPARATORframe_ inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 23
Fatal error: Class 'Browser' not found in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 32
حالا موندم چی کار کنم ؟
الان قالب رو حذف کنم و دوباره نصبش کنم مشکل حل میشه ؟ولی همه گیر ها سر پلاگینش هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت الان بالا نیومده
اینم از سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2013 08:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
شما از قالب تجاری استفاده میکنید
باید از قالب ارجینال استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید
برای رفع مشکل خودتون به انجمن سازنده مراجعه کنید
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)