با سلام این سوال مدتهاست فکر بنده رو مشغول کرده که چطور میشه از افزونه jcomments نمایش تاریخ رو حذف کرد اما متاسفانه هیچکی از جوملاکارایی که مراجعه کردم نتوانستند جواب آن را بدهند لطفا هرکی راهش را میداند برای ما هم بگوید تشکر
![]()

با سلام این سوال مدتهاست فکر بنده رو مشغول کرده که چطور میشه از افزونه jcomments نمایش تاریخ رو حذف کرد اما متاسفانه هیچکی از جوملاکارایی که مراجعه کردم نتوانستند جواب آن را بدهند لطفا هرکی راهش را میداند برای ما هم بگوید تشکر
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کاری نداره فقط کمی حوصله میخواد من امتحان نکردم اما راه حذف چنین توابعی در PHP اینه
به فایلcomponents/com_jcomments/tpl/default/tpl_comment.php بروید
باید کدها و توابعی که برای انتشاره تاریخ رو داره مثلا JCommentsText::formatDate رو به صورت درتس کد هاش رو غیر فعال و یا حذف کنید
اگر این کار براتون سخته باید Css و Div تاریخ رو در قالب پیدا کنید و font-size رو به 0 تغییر بدید تا رویت نشه
اگه وارد هستید لطفا دقیق توضیح بدید بنده چیزی متوجه نشدم
ادرس سایتتون رو بذارید تا بازبینی بشه
راه حل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تائید میشه.
این فایل رو با نرم افزار استانداردی مثل notepad++ باز کنید:components/com_jcomments/tpl/default/tpl_comment.php
دنبال این خط بگردید و حذفش کنید:
البته در ورژن های مختلف شماره این خط متفاوت هست ولی مال بنده خط 63 بود.<span class="comment-date"><?php echo JCommentsText::formatDate($comment->date, JText::_('DATETIME_FORMAT')); ?></span>
تشکر فراوان درست بود مشکل حل شد اما بخواهیم فقط ساعتو حذف کنیم نه تاریخ رو چی؟
ساعت و زمان کار شما با Time می باشد
این توابع رو باید پیدا کنید در همون فایل مربوطه که ویرایش نموده اید
علاقه مندی ها (Bookmarks)