-
-
کاربر مقابل از titanpass عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
12-27-2013 10:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
کی 2 یک سری امکانات اضافی بهتون میده مثلا اینکه می تونید فایل پیوست کنید به محتوا.
فیلد اضافه کنید به محتوا
مثلا شما می خواین در مورد بزرگان بیوگرافی بزارید، کی2 این امکان را به شما میده که یک سری فیلد ایجاد بکنید مثل:
سال تولد
سال وفات
مجموعه آثار
و...
سپس با ارسال محتوا این فیلدها را پر کنید و مطلب با این فیلدهای پر شده نمایش داده بشه.
می تونید برای هر دسته یک سری فیلد مخصوص خودش را ایجاد کنید.
1. امکان یکی شدن نیست،
2. می تونید محتوای خود جوملا را به کی 2 بیارید اما بر عکسش امکان پذیر نیست.
3. بستگی به سیاست شما داره و سایتی که می خواین راه اندازی کنید و محتویاتتون، ارزیابی اینکه آیا ارزش داره به سمت کی 2 روی بیارید و قابلیت هایی که بهتون میده حیاتی هست یا با کمی چرخش سیاست از همون ارسال مطلب پیش فرض استفاده کنید
4. قابل انتقال به مطالب هسته نیست و باید برای همیشه از کی 2 استفاده کنید.
شاد باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
قویترین افزونه خبری جوملاست
قابلیت ارسال خبر توسط کاربر رو داره ! می تونید یک مجموعه تعریف کرده و لینک ارسال مطلب رو از منوها به این مجموعه بدید تا کاربران مطالب رو ارسال کنند و شما می تونید اونها رو مدیریت کنید و به مجموعه های دیگه منتقل کنید
راه داره که مطالب از کی 2 به هسته جوملا بره اما فقط حرفه ای ها می تونند این کار رو انجام بدهند
در کل کی 2 امکانات بیشتری داره اگر هنوز مردد هستید می تونید از محتوای پیش فرض جوملا استفاده کنید و افزونه های جانبی رو براش نصب کنید
-
2 کاربر زیر از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوست عزیز آقای نوکیان میشه یک سوال رو جواب بدی
من روی یک قالب تستی از k2 استفاده میکنم و طبق تنظیماتش(نوع مدیریت پیشرفته مطالب k2 » آخرین مطالب از (یک یا چند) کاربر یا مجموعه) باید بالای هر پست عکس اون رو نشون بده. و تو کوئیک استارت خود قالب هم اینطور تنظیم شده بوده. ولی متاسفانه نشون نمیده و یا وقتی نشون میده عکس فولدر رو نشون میده
میشه بگید مشکل از کجاست؟
-
-
تشکر از شما دوستان که وقت گذاشتید .
نتیجه اینکه میشه گفت نمیشه یک سایت خبری درست و حسابی داشت ولی بیخیال k2 شد. درست متوجه شدم؟
با این حساب محتوام رو تو جوملا بفرستم بالا بعد با افزونه تو k2 نمایش بدهم؟
اینکه از هر بخشی یک تعداد خبر تو صفح هاصلی بیاد هم میشه با K2 انجام داد یا کامپوننت دیگه ای لازمه؟
آیا خودتون هم بصورت حرفه ای در سایتتون استفاده کردید؟ می خوام بدونم در عمل واقعا خوبه؟ چون من چند بار تو لوکال نصب کردم آخرم پشیمون شدم ر سایت بزارم. ترسیدم.
-
کاربر مقابل از titanpass عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با درود دوست عزیز سایت جهان اقتصاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] همچنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ما با k2 تحویل دادیم در مورد بارگذاری عکست بیشتر توضیح بده . اگر عکس رو از قسمت image خود k2 بارگذاری کنی مشکلت حل می شه خود k2 تنظیمات خیلی پیشرفته ای داره در قسمت advance تعریف شده که چه عکس هایی رو نمایش بده و چه عکس هایی رو نمایش نده
-
2 کاربر زیر از ahkazemi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام دوستان منم تازه وارد طراحی با جوملا شدم حالا تو این قسمت از جوملا که کدوم یک از کامپوننت های مدیریت مطلب که موجوده بهترینه از لحاظ سئو سرعت مدیریت سفارشی سازی و...مشکل دارم لطفا راهنمایی نمایید.
انواع مدیریت مطلب
k2
easy blog
word pressblog for joomla
SEBLOD
flexicontent
-
-
ممنون ببخشید که دیر جواب میدم دیدم کسی جواب نداد دیگه سر نزدم
قالبی که من میگم به اسم قالب مزایا هستش و قراره خودش عکس ها رو به اندازه مورد نظر تبدیل کنه و نمایش بده واگر عکس نداشت یک عکس پیش فرض نشون بده ولی من که تست کردم برای همه مقالات عکس پیشفرض رو نشون میده
-
-

نوشته اصلی توسط
ahkazemi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با درود دوست عزیز سایت جهان اقتصاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] همچنین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ما با k2 تحویل دادیم در مورد بارگذاری عکست بیشتر توضیح بده . اگر عکس رو از قسمت image خود k2 بارگذاری کنی مشکلت حل می شه خود k2 تنظیمات خیلی پیشرفته ای داره در قسمت advance تعریف شده که چه عکس هایی رو نمایش بده و چه عکس هایی رو نمایش نده
این قالب سی و یک نما تون رو میشه براش هدر گذاشت sj world . من از این قالبهای خبری دوست دارم ولی اغلبشون گرافیک جالبی ندارن. خودتون فارسی کردیدش یا خریدید؟ تو اینترنت هم رایگانش هست هم فروشی همه هم میگن برای ما اصله؟
-
-

نوشته اصلی توسط
titanpass
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قالب سی و یک نما تون رو میشه براش هدر گذاشت sj world . من از این قالبهای خبری دوست دارم ولی اغلبشون گرافیک جالبی ندارن. خودتون فارسی کردیدش یا خریدید؟ تو اینترنت هم رایگانش هست هم فروشی همه هم میگن برای ما اصله؟
سلام
الان موضوع تاپیک با موردی که مطرح کردید تناقض داره.
لطفا سعی کنید که پیرامون موضوع درج شده تاپیک رو پیش ببرید تا استفاده مناسبتری بشه
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)