سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ارور و بالا نیومدن سایت و ایراد در پلاگین آن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ارور و بالا نیومدن سایت و ایراد در پلاگین آن

سلام و خسته نباشید یه مشکلی پیش اومده نتونستم درستش کنم مشکل از پلاگین فرم ورک قالب اسمارت آدانز هستش

سایت طراحی شد ولی در اجرای آن اول این ارور را داد :
    Fatal error: Cannot redeclare class Browser in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/includes/browser.php on line 139

بعد رفتم تو خود سایت شرکت اسمارت و از قسمت ytfromwork پلاگین جدید رو نصب کردم که این ارور رو داد :

Warning: include_once(J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEP ARATORyt_template.class.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 21

Warning: include_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening 'J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEPARATORyt_tem plate.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 21

Warning: include_once(J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEP ARATORframe_inc.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 23

Warning: include_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening 'J_TEMPLATEDIRJ_SEPARATORincludesJ_SEPARATORframe_ inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 23

Fatal error: Class 'Browser' not found in /home/fidoeska/public_html/payamsaba.ir/templates/sj_lotte25/index.php on line 32

حالا موندم چی کار کنم ؟
    الان قالب رو حذف کنم و دوباره نصبش کنم مشکل حل میشه ؟ولی همه گیر ها سر پلاگینش هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سایت الان بالا نیومده

اینم از سایت

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی