فونت ماژول Maximenu CK رو چجوری عوض کنم؟
solouk.ir

فونت ماژول Maximenu CK رو چجوری عوض کنم؟
solouk.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با مرورگر موزیلا سایت رو باز کنید
پس از بارگذاری صفحه راست کلیک نمایید و گزینه Inspect Element رو بزنید
نوار ابزاری در وسط صفحه نمایان می شود
با کلیک بر روی ایکون فلشی که در سمت چپ نوار ابزار قرار دارد ان را فعال می نمایید و سپس موس را بر روی جایی که می خواهید تغییراتی را ایجاد نموده برده و یک کلیک می کنید
شما موس رو به سمت چپ بک گراند منوها ببرید تا این دایو به شما نشان داده شود: ul.menu.maximenuck
پس از اینکه این گزینه رو دیدید یک کلیک بفرمایید تا پنجره پایین سمت راست این گزینه رو نشون بده div#maximenu
الان شما دایو مربوطه رو پیدا کرده اید. حال باید فایل و مسر مربوطه رو پیدا کنید
در روبروی گزینه div#maximenu شما گزینه دیگری دارید که رنگی می باشد و قابلیت کلیک و لینک را دارد : maximenuck-rtl.php:56
نام فایل مورد نظر و شماره روبروی آن خط کدی است که نیاز به تغییر دارد
برای اینکه مسیر فایل را پیدا کنید کافی است بر روی نام لینک دار کلیک نموده و بدون هیچ کلیک اضافی از اسکرول سمت چپ هر گزینه ای که رنگی و انتخاب شده می باشد را مشاهده نمایید و به مسیر اون در پوشه قالب خودتون برید و ویرایش نمایید
این منو چون فارسی سازی شده است می تونید فونت رو در فایل اصلی یعنی بدون rtl برید و اون رو ویرایش کنید
این خطوط کدی می باشد که باید نام فونت رو در اون قرار بدید
div-maximenu
در خط 18 می تونید نام فونت و اندازه اون رو وارد کنید
خیلی ممنون.. از روش @font-face استفاده کنم؟! یا باید جور دیگه کد بدیم؟!نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه می تونید به این شکل امتحان کنید font-family = BElham;
اگر جواب نداد باید دستور فونت فیس رو در بالای کدها قرار بدید تا فراخوانی کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)