-
گذاشتن لینک دانلود
سلام و خسته نباشید
دوستان میشه راهنمایی کنید اگه بخوام آهنگ بزارم تو سایت برای دانلود چیکار باید بکنم؟ سرچ کردم تو سایت ولی چون مبتدیم چیزی دستگیرم نشد اگه میشه یکم واضح تر توضیح بدید ممنون میشم.برای این کار باید به صورت مدیر ارشد وارد مدیریت جوملا شد؟باید حتما به سی پنل دسترسی داشت؟
ویرایش توسط faramarz-1361 : 12-28-2013 در ساعت 02:40 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2013 02:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دانلود رایگان یا فروشی؟
افزونه jDownloads مدیریت هوشمند برای ایجاد سایت دانلود داره با قابلیت محدود کردن دانلود برای اعضا / دسته کاربری ویژه با قابلیت پرداخت و همسان سازی شده با افزونه های rs membership و alphauser point
افزونه خبری K2 نیز این امکان رو بهتون میده
.. این توضیحات مختصر در مورد افزونه ها بود
اما اینکه بخواهید ساده باشه شما کافیه فایل رو در جایی اپلود کنید
مثلا لینک اپلود شده فایل به این شکل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] name.com/ files/music1.mp3
شما باید به مدیریت مطالب در سایت برید و مطلبی ایجاد کنید و لینک دانلود رو اونجا قرار بدید
-
-
ممنون از پاسختون
پولی نه ساده میخوام.البته قبلا چند تا فایل برای دانلود توسط مدیر قبلی گذاشته شده پس افزونه و ... که لازمه برا این کار نصب هست حالا من میخوام یه فایل mp3 دیگه اضافه کنم ولی نمیدونم اون مسیری که واسه فایل های دیگه دادن از کجا باید دسترسی داشته باشم.لینک سایر فایل های صوتی به این آدرسه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا این مسیر دانلود ها / سانگز/.... از کجا باید دسترسی داشته باشم نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
برای دسترسی به پوشه محتویات باید به هاست دسترسی داشته باشید
نام کاربری و رمز عبور هاست و کنترل پنل رو داشته باشید می تونید فایل ها و پوشه ها رو مدیریت کنید
و این رو از مدیر قبلی بخواهید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)