-
چطور می تونم در صفحه جواب بدست آمده (( جستجو )) بگم ماژولی نمایش داده نشه
سلام دوستان لطف کسی به من کمک کنه . چطور می تونم در صفحه جواب بدست آمده (( جستجو )) بگم ماژولی نمایش داده نشه مثلا ماژولهای صفحه نخست . خودتون هم لطفا به سایت من برین و کلمه ای را در جستجو وارد کنین می بینید در صفحه جستجو ماژولهای صفحه نخست آنجا هم هست . در تنظیمات ماژولهای مورد نظر جای برای دیده نشدن در صفحه نتایج جستجو نیست لطفا کسی به من کمک کنه. سپاس
سایت من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2013 09:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
می تونید یک صفحه به اسم search-results ایجاد کنید
و اون رو در منو قرار بدید سپس به مدیریت ماژول ها برید و نمایش در اون منو رو حذف کنید
یا اینکه نمایش ماژول های سایت رو در حال همه صفحات بردارید و روی صفحات و منوهای انتخاب شده قرار بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می تونید یک صفحه به اسم search-results ایجاد کنید
و اون رو در منو قرار بدید سپس به مدیریت ماژول ها برید و نمایش در اون منو رو حذف کنید
یا اینکه نمایش ماژول های سایت رو در حال همه صفحات بردارید و روی صفحات و منوهای انتخاب شده قرار بدید
سلام . سپاس از پاسختون .
مورد اول که فرمودین که صفحه ای ایجاد بشه ، حال ایجاد کردیم آیا نتیجه جستجو داخل آن دیده می شه ، برای اینکار کجا بگیم نتیجه رو در این صفحه نشون بده تا ماژولهای مورد نظر آنجا دیده نشوند
مورد دوم ، ولی در تنظیمات ماژول که بشه برای جای اختصاص داد راجع به سرچ search چیزی نیست که بشه شامل کرد یا نه ... این سرچ search در هیچ منوی موجود نیست که اختصاص داد یا نه ... صفحه مخصوص نتایج سرچ کجاست به چه نامی هست؟؟؟؟ سپاس
-
-
-
-
چندین راه وجود داره
ایجاد یک منو جستجو و قرار دادن حالت نمایش آن به مدیر فقط و عدم نمایش ماژول ها در حالت منوی مخفی
در مسیر components/com_search در فایل controller.php در خط 62 تا 71 این خصیصه به وضوح تعریف شده که چگ.نه فراخوانی کنه در صورتی که منویی موجود نباشه به صورت پیش فرض نتایج جستجو رو نمایش خواهد داد
---
مرحله دوم غیر فعال کردن همان کدهای بالا در فایل نامبرده می باشد و ساختن یک صفحه جستجو و لینک دادن منو به آن
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
چندین راه وجود داره
ایجاد یک منو جستجو و قرار دادن حالت نمایش آن به مدیر فقط و عدم نمایش ماژول ها در حالت منوی مخفی
در مسیر components/com_search در فایل controller.php در خط 62 تا 71 این خصیصه به وضوح تعریف شده که چگ.نه فراخوانی کنه در صورتی که منویی موجود نباشه به صورت پیش فرض نتایج جستجو رو نمایش خواهد داد
---
مرحله دوم غیر فعال کردن همان کدهای بالا در فایل نامبرده می باشد و ساختن یک صفحه جستجو و لینک دادن منو به آن
سلام.سپاس از پاسختون. متاسفانه من نتونستم فرمایشات شما رو انجام بدم ، چون در ادیت کردن کدها چنان مهارت ندارم. باز ممنوم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)