سلام دوستان
ممکنه دو موردی رو که مشخص کردم بگید از کجا باید تغییر عنوان بدم؟
![]()

سلام دوستان
ممکنه دو موردی رو که مشخص کردم بگید از کجا باید تغییر عنوان بدم؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان ممکنه کمک کنید؟
با سلام.
قسمت کپی رایت را می توانید از فایل index قالبتون آن ها را ویرایش کنید. در صورتی که نمی توانید آن ها را به درستی ویرایش کنید فایل index قالبتون و همچنین متن ها و لینک هایی را که می خواهید جایگزین متن ها و لینک های فعلی کنید برای بنده بفرستید تا براتون ویرایش کنیم.
اما برای تغییر در عنوان سایت باید وارد مدیریت منو بشید. سپس روی منوی اصلی را کلیک کرده و منوی خانه را انتخاب کنید. از سمت چپ بخش انتخاب های نمایش صفحه را انتخاب کنید و در کادر عنوان صفحه مرورگر ، متنی را که می خواهید در عنوان صفحه اصلی به نمایش در بیاید را بنویسید و ذخیره کنید. (توجه داشته باشید که نمایش عنوان صفحه روی گزینه خیر باشد)
موفق و پیروز باشید.
نوشته اصلی توسط محمد مشکات [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست خوبم
ممنون از راهنمایی های شما
مورد اول رو با راهنمایی خوب و دقیق شما درست کردم
اما یه لوگو کنارشه که مربوط به جوملاست ، چطور میتونم اون رو هم تغییر بدم؟
مورد دوم این که این index که گفتین رو چه جوری باید تغییر بدم ؟
جسارتا اگر بشه خودم تغییر بدم خیلی بهتره چون یاد میگیرم.
سلام
پیشنهاد می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
آموزش های مفیدی نیز در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)