-
کدام سیستم مدیریت محتوا؟ جوملا یا وردپرس؟
السلام علیکم
موندم کدوم سی ام اس رو انتخاب کنم. جوملا یا وردپرس.
چیزایی که برام مهمه:
1. سئو
2. افزونه (همه جور افزونه ای براش باشه)
3. ساپورت فارسی
به نظر شما کدوم سیستم قوی تری هست؟
من چند جا که سرچ کردم اکثرا می گفتن وردپرس و ظاهرا وردپرس کاربران خیلی بیشتری داره.
نظر شما رو هم می خوام بدونم...
ممنون می شم راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2014 01:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
همچنین اگه ممکنه چند تا از معروف ترین سایت هایی که با جوملا طراحی شدن و چند تا از معروف ترین سایت هایی که با وردپرس طراحی شدن رو هم بهم معرفی کنید.
-
-
وردپرس و جوملا تقریبا شبیه به هم هستند چه از لحاظ هسته سیستم و چه طراحی قالب .. وجه اشتراک زیادی دارند
من چون جوملا کار هستم جوملا رو انتخاب میکنم
جوملا سیستم مدیریت محتوا متن باز بوده که چندین جایزه رو در جشنواره برترین سیستم مدیریت محتواهای دنیا رو از آن خودش کرده و بهترین شناخته شده است
از لحاظ سئو طراحان قالب حداکثر تلاش خودشون رو برای بهینه سازی این امر در نظر می گیرند اما خود طراح سایت باید به موارد حساس سئو توجه کنه و جوملا این قابلیت رو به بهترین شکل ممکن به کاربر میده
سایت مشهور من میدونم سایت مک دونالد از سیستم مدیریت جوملا استفاده میکنه .. در مورد وردپرس اطلاعی ندارم
از لحاظ افزونه هم میشه گفت در یک سطح هستند اما قابلیت هایی که در افزونه های جوملا قرار میدن به نظر من بهتر و بیشتره
-
2 کاربر زیر از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
هر دو مورد و یا سی ام اس ها یدیگه نیز جایگاه خودشون را دارند.
بسته به اینکه کار و فعالیت شما چیه، هدفتون از کار با سی ام اس چیه، آینده کاری و امکانات و خدماتی که حال و آینده نیا زدارید، نگرشی که به طراحی سایت دارید م یتونه در تصمیم گیری مشا متفاوت باشه.
شما اگر قراره که طراحی سایت بکنید بهتره که با همه این سیتسم ها دست و پنجه نرم کنید.
همشون به درد می خورند و موارد مصرف خودشون را دارند این شمایید که باید بر اساس مکان و موقعیت استفاده تصمیم بگیرید.
بنده توی طراحی ها از جوملا، وردپرس، دروپال، پرستاشاپ و.. استفاده می کنم، از هر کدوم و در واقع از برتری هر کدوم در جای مناسب خودش.
مهم اینه که تعصب نداشته باشدی و دنبال خدمات و کیفیت بهتر برای ارائه به مشتری باشید.
به عنوان مثال هیچ وقت قدرت فروشگاهی پرستا را ویرچومارت نداره، پس برای فروشگاه ها اگر نیاز به قابلیت های دیگه نبود و فقط هدف فروشگاه بود از پرستا استفاده می کنم.
برا یساتیهای شرکتی از جوملا
برای سایت های سبک و مدیریت راحت و سئوی عالی از وردپرس
برای سیتسم های حجیم و بزرگ از دروپال
به هیچ وجه هیچ یک از سی ام اس ها به قدرت و مدیریت و نبوغ دروپال نمی رسند اما سختی و حجم کار دروپال نیز به اندازه قدرتش چندین برابر سی ام اس ها یدیگست.
شما ابتدا خط مش و اهداف خودتون را از طراحی سایت مشخص کنید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.
شاد باشید
-
2 کاربر زیر از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز
منتظر نظر سایر دوستان هم هستم.
-
-
برای سایت تقریبا همه چی مد نظر هست و گستردگی بالایی داره... از اخبار گرفته تا مطالب آموزشی و سیستم ثبت نام و مدیریت آموزشگاه و مدرسه و حتی فروشگاه...
در واقع دنبال سی ام اسی همه فن حرف هستم....
برای مصارف خبری و بلاگی به ان نتیچه رسیدم که وردپرس گزینه ی بهتری هست...
اما برای سایت همه منظوره همچنان می خوام نظر شما رو بدونم...
-
-
راستی، پشتیبانی فارسی کدوم یکی از این سی ام اس ها یشتره؟
-
-
همه منظوره جوملا به نظر من افزونه های بهتر و کاربردی تری داره
باید یک نمودار از نیازهاتون رسم کنید و ببینید کدوم یک کارتون رو بهتر راه می اندازه
جوملا/ خبری / شرکتی / اموزشی / پشتیبانی / فروشگاهی / دانلود / انجمن / جامعه مجازی و و ... همه افزونه رو ها رو در قالب یک سی ام اس در اختیارتون میذاره
پیشتبانی فارسی هم به نظرم جوملا بهتره هر چند تجربه ای در وردپرس ندارم اما در مقایسه با دات نت نبوک / نیوک و دیگر محتواها جوملا فعال تره
-
2 کاربر زیر از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)