-
کامپوننت VirtueMart Joomla
سلام خسته نباشین، اقا استادم بهم یه پروژه داده (طراحی فروشگاه اینترنتی). من یه سایت طراحی کردم توشم کلی محصول گذاشتم. حالا استادم گیر داده باید محصولات برای فروش به درگاه بانک وصل شه. رفتم دنبالش رسیدم به سایت زرین پالو کامپوننت VirtueMart Joomla رو دانلود و نصب کردمش، حالا موندم چطوری اون محصولاتمو بریزم توشو به دراه بانکم وصلشون کنم واسه فروش!!! پروژمم تا هفته بعد باس نحویل بدم. استادمم خیلی گیره... 
حالا جالبش اینه که وارد کامپوننتش میشم بهم اخطار میده واحد ارزی مشخص نشده لطفا رو لینک مورد نظر کلیک کنید و آنرا نتظیم کنید. کلیک می کنم میرم واس تنظیمشو تبدیل به ریالو ایرانو این داستانو میکنم ولی ذخیره نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تورو خدا یکی بگه من الان چکار باس بکنم؟؟؟ بخدا کارم خیلی گیره.... راسی اینم ادرس سایت برین ببینین شاید بیشتر بتونین کمکم کنین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2014 02:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
وارد تنظیمات فروشگاه بشید
کلیه تنظیمات پیش افرض اعم از فروشنده و مدیریت فروشگاه رو به اتمام برسونید
پس از انجام این کار به منوی ارز و واحد پول برید
تمام واحد های فعال ارز رو غیر فعال کنید و به دنیال ریال با کد 364 بگردید .
تیک اون روب زنید و فقط iranian rial رو باید در لیست ارز ها فعال داشته باشید
دوباره به مدیریت فروشگاه برگردید و واحد ارز پیش فرض رو رو ریال انتخاب نمایید ( البته می تونید قبل از اعمال تنظیمات اول واحد ارز رو طبق گفته های بالا انجام بدید )
پس از اون برای تست و ازمایش یک مجموعه در فروشگاه ایجاد نمایید
سپس یک محصولی رو با تنظیمات قیمت و تخفیف در صورت دلخواه در فروشگاه قرار بدید و فروشگاه رو ببینید قیمت ها درست باشه
از اون شما نیاز به پلاگین پرداخت بانکی دارید
پلاگین را نصب نموده و در مدیریت پلاگین ها اون رو فعال کنید
سپس به بخش shipment ارسال محصولات برید و یک تابع جدید مثلا ارسال پستی رو ایجاد کنید و تنظیماتش رو انجام بدید
سپس باید به مدیریت شیوه پرداخت برید و با ایجاد شیوه پرداخت در قسمت تنظیماتش پلاگین بانکی رو انتخاب نموده و مرچنت ایدی یا کدی که بانک بهتون داده رو واراد نمایید و ذخیره کنید
همین
-
-
اقا ایرانیان ریال 364 رو ردیف کردم. تو قسمتی ک میگه : هنوز هیچ ارزی برای فروشگاه ساز جومینا تعریف نشده است، میرم که ارزشو رو ایرانیا ریال بیارم و میارم ولی ذخیره رو می زنم کار نمیکنه!!! هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!! چکا کنمش؟ 
این آدرس عکسش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] . soft/1392/10/10/2009-01-17_065640.jpg
ویرایش توسط cloner : 01-01-2014 در ساعت 04:21 PM
-
-
پس از اینار یکبار دیگه تنظیمات فروشگاه رو انجام بدید و مشخصات رو به درستی وارد کنید . با کلیک بر روی ذخیره باید پیام موفقت امیز بودن رو بهتون بده
-
-
اقا نه دکمه ذخیره و بستنش کار میکنه نه ذخیره. حتی واردش که میشم دکمه انصرافو میزنم اونم کار نمیکنه!!!!! انگار دکمه هاش فقط نمایشیه!!! نکنه یه وقت بد نصب کردم کامپوننتو؟ امکانش هست؟؟؟؟؟
-
-
اطلاعات مدیریت سایتتون رو پیام خصوصی ارسال کنید تا چک کنم
-
-
آقا راسش زیاد بلد نیسم با انجمن کار کنم، پیام خصوصی کردم، اومد؟ آخه تو پیام ارسال شده هام میگه 0 پیام ارسال شده!!!!!!!
-
-
با تشکر بله ارسال شد
شما نباید ویرچومارت رو به اخرین نسخه اپدیت کنید
از همون جایی که گرفتید همون نسخه رو نصب کنید و اپدیت نکنید
از مدیریت افزونه وارد بشید و بر روی مدیریت کلیک کنید کامپوننت ویرچو رو کامل حذف کنید
سپس وارد بانک اطلاعاتی بشید
sitename.com / phpmyadmin
تمام جداولی که اسم virtuemart دارند رو تیک بزنید و در پایین صفحه بر روی منوی کشویی کلیک کنید و گزینه دراپ drop رو بزنید و تایید کنید که حذف بشن
پس از حذف دوباره فروشگاه رو از مدیریت سایت نصب کنید و طبق اموزش قبل تنظیمات رو انجام بدید
-
-
آقا راسش زیاد بلد نیسم با انجمن کار کنم، پیام خصوصی کردم، اومد؟ آخه تو پیام ارسال شده هام میگه 0 پیام ارسال شده!!!!!!!
-
-
اقا ممنون، فردا انجام میدم، درست شد خبر می دم
شب خوش
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)