فایل Joomla_Persian_3.2.0-Stable-Full_Package.zip که دانلود کردید رو به پوشه public_html منتقل کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
اگر درست انجام بدید با زدن آدرس سایت صفحه ی نصب نمایان میشه (:

فایل Joomla_Persian_3.2.0-Stable-Full_Package.zip که دانلود کردید رو به پوشه public_html منتقل کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
اگر درست انجام بدید با زدن آدرس سایت صفحه ی نصب نمایان میشه (:
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ممنون مشکلم حل شد
جوملا 3 رو دانلود کردم و طبق دستور توی کنترل پنل پلسک هاستم آپلودش کردم. اما متاسفانه صفحه ی اول سایتم رو نمیاره تا نصبش کنم. چیکار کنم الان؟!
![]()
چرا مسئولین پاسخگو نیستن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
کمی شکیبا باشید
طبق اموزش عمل کنید
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمن این که مشخصات سرور خودتون رو قرار بدید
در پناه ایزد
طبق مراحل دوباره چک کردم همه چیز درست بود اما خب رو صفحه اول وبم لود نمیشه تا نصبش کنم. یعنی اصلا صفحه اول جوملا نمیاد.
در مراحل نصب تو قسمت پایگاه داده مدام ارور میده که قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. چیکارش کنم؟!
متاسفانه خطا روی هاستینگ هم هست.نوشته اصلی توسط Sajad DP [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته راه حل رو پیدا کردم.
قبل از نصب در دیتابیس ساخته شده گاهی مقدار collation که از تب Operations قابل بررسی هست روی latin1_xxx هست و قبل از نصب بهتره ب utf8_general تغییر کنه.
چون هنگام تزریق بانک اطلاعاتی اگر در جدولی collation تعریف نشده باشه از collation پیشفرض استفاده می کنه برای همین تزریق کاراکترهای فارسی با مشکل مواجه میشه.
هرچند که بهتر بود در فایل دیتابیس نمونه برای تک تک جدوال utf تنظیم میشد تا وابسته ب این موضوع نباشه.
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سلام
ببینید به احتمال خیلی زیاد مشکل شما مربوط به هاست شما میباشد.
دلیل این خطا هم مربوطه به عدم صحیح بودن اطلاعات شما میباشد.در مراحل نصب تو قسمت پایگاه داده مدام ارور میده که قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. چیکارش کنم؟!
پیشنهاد میکنم از هاست های لینوکس به جای ویندوز استفاده نمایید تا در آینده مشکلات کمتری داشته باشید.
موفق وپیروز باشید.
این اروریه که تو آخرین مرحله بعد از نصب میده. دقیقا باید چیکار کنم؟! چه قدر دردسر داره ها....
نمی تواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کندیا یک مشکل در ایجاد فایل configuration وجود دارد. شما بایستی بصورت دستی کد های داده شده در مرحله نهایی را آپلود کنید. شما بایستی یک فایل configuration.php در انتهای مرحله نصب ایجاد کرده و کد هایی که در انتهای نصب به شما داده می شود را درون آن قرار داده و سپس در پوشه ای که جوملا در ان نصب است، آپلود کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)