آموزش استفاده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد

آموزش استفاده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ممنون جناب مرصادنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من طبق اموزش عمل کردم تمام مواردو اما وقتی که ماژول رو فعال میکنم اون ارور رو میده
/home/iranchin/domains/iranchinmobile.com/public_html/modules/mod_GI_glassymenu/cache/329/ is unwriteable or non-existent, because the system does not allow the operation from PHP. Please create the directory and set the writing access!
تو گزینه های خود ماژول انتخاب موقعیت چپ و راست داره، حالا واسه خود ماژول چه موقعیتی از قالب رو انتخاب کنیم؟ اونم باید چپ یا راست باشه یا کلا جاشو خالی بزاریم، من تست کردم واسه چپ و راست اون ارور رو میده و سایت نمایش داده نمیشه اما وقتی جاشو خالی میزارم سایت نمایش داده میشه اما ماژول نه، راهنمایی بفرمایین این ارور رو چطوری رفع کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)