-

نوشته اصلی توسط
SamanDownload.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.
دوست عزیز از کد هایی که بنده دادم استفاده کردید ؟؟؟
ممنون جناب سامان، دارم تستش میکنم، من در مورد ارور استفاده از ماژولی که جناب مرصاد گفتن از ایشون راهنمایی خواستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-09-2014 11:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آموزش استفاده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
ممنون جناب مرصاد
من طبق اموزش عمل کردم تمام مواردو اما وقتی که ماژول رو فعال میکنم اون ارور رو میده
/home/iranchin/domains/iranchinmobile.com/public_html/modules/mod_GI_glassymenu/cache/329/ is unwriteable or non-existent, because the system does not allow the operation from PHP. Please create the directory and set the writing access!
تو گزینه های خود ماژول انتخاب موقعیت چپ و راست داره، حالا واسه خود ماژول چه موقعیتی از قالب رو انتخاب کنیم؟ اونم باید چپ یا راست باشه یا کلا جاشو خالی بزاریم، من تست کردم واسه چپ و راست اون ارور رو میده و سایت نمایش داده نمیشه اما وقتی جاشو خالی میزارم سایت نمایش داده میشه اما ماژول نه، راهنمایی بفرمایین این ارور رو چطوری رفع کنم؟
-
-
لطفا زاهنمایی کنید
-
-
این مورد مربوط به مشخصات و تنظیمات سرور شما هست
با مدیر هاست در میان بگذارید ...
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
این مورد مربوط به مشخصات و تنظیمات سرور شما هست
با مدیر هاست در میان بگذارید ...
در پناه ایزد
درود بر شما جناب مرصاد
گویا چند روزی حضور نداشتین
یعنی من که ندیدم
مشکل رو خودم حل کردم، با توجه به اروری که داد من در همون مسیر دو تا پوشه cache و 329 ایجاد کردم و ماژول به درستی کار کرد
سپاس به خاطر معرفی این افزونه، خیلی به دردم خورد
در ضمن جناب مرصاد من اطلاعات جدید سایت و هاست رو بابت زحمت چک کزدن کامپوننت k2 خدمتتون پ.خ کردم، ممنونم
-
-
بله
بررسی میکنم در پیغام خصوصی اطلاع میدم
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)