سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سوال در مورد گروه های کاربری

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سوال در مورد گروه های کاربری

با سلام و خسته نباشید و پیشاپیش ممنون از راهنمایتون
    چطور میتونم یک مجموعه خاص رو محدود کنم به یک گروه کاربری خاص؟ مثلا کسی که عضو گروه کاربری هنر هست وقتی وارد سایت میشه نتونه مطالب موجود برای مجموعه ورزش رو مشاهده کنه و فقط بتونه مطالب مربوط به مجموعه هنر رو ببینه؟
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال
    دوست عزیز سلام

مقاله زیر مرا مطالعه بفرمایید.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید.

سلام
    دوستان ممنون از راهنمایی تون مقاله ها رو خوندم ولی راستش بازم مشکلم حل نشد میشه کمی غیر حرفه ای تر توضیح بدین چیکار باید بکنم؟

یکی نیست به منه عاجز کمک کنه؟

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط faramarz-1361 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    یکی نیست به منه عاجز کمک کنه؟
    سلام

دوست عزیز، با توجه به اینکه ظاهرا" مقاله مربوطه رو مطالعه کردین ، میشه بفرمائید دقیقا" کدوم قسمتش براتون نا مفهومه!؟

با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

دوست عزیز، با توجه به اینکه ظاهرا" مقاله مربوطه رو مطالعه کردین ، میشه بفرمائید دقیقا" کدوم قسمتش براتون نا مفهومه!؟

با تشکر
    سلام
    مقاله نا مفهوم نیست ولی تو این سایتی که من دارم باهاش کار می کنم هیچی با هیچی جور در نمیاد هیچکدوم از این قواعدم توش به کار نرفته. آخه این سایت رو من تازه دست گرفتم طراحیش ماله یکی دیگه بوده البته طراحی که نه اونام یا دانلود کردن یا خریدن برا همین این سایته واسم نا مفهومه نه مقاله آخه مطالب این مقاله جور در نمیاد.قبل این مقاله هم خودم چند تا کتاب الکترونیک دانلود کردم خوندم ولی سر در نمیارم. من یوزر و پس خودم رو بهتون بدم میتونید یه نگا بندازید بی زحمت؟

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    سلام

ابتدا یک گروه کاربری ایجاد کنید.

سپس یک سطح دسترسی ایجاد کرده و به این گروه کاربری انتساب بدید.

مجموعه که قصد دارید برای این گروه کاربری دسترسی بدید کافیست در مقابل فیلد دسترسی مشخص کنید.

مطالب در این گروه کاربری ذخیره شوند.

کاربر رو به این گروه کاربری انتساب بدید.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

ابتدا یک گروه کاربری ایجاد کنید.

سپس یک سطح دسترسی ایجاد کرده و به این گروه کاربری انتساب بدید.

مجموعه که قصد دارید برای این گروه کاربری دسترسی بدید کافیست در مقابل فیلد دسترسی مشخص کنید.

مطالب در این گروه کاربری ذخیره شوند.

کاربر رو به این گروه کاربری انتساب بدید.

موفق باشید
    سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی تون خیلی واضح و مختصر بود. همه این کارار رو کردم منتها وقتی بدون نام کاربری و پس و به عنوان بازدید کننده وارد سایت میشی ارور 404 میده.من اومدم واسه منو هم محدودیت ایجاد کردم که اصلا منوی مربوط به غیر اعضا اون گروه نشون داده نشه ولی این بارم منو رو نشون میده صفحه رو هم میاره ولی محتواش خالیه و تو صفحه هیچی نیست.البته یه مورد هم هست که قبلا چند تا مجموعه رو انتساب داده بودن به یه نام کاربری که فقط وقتی محتواش رو نشون میداد که با اون نام کاربری وارد سیستم میشیم.اونم از طریق قسمت کامپوننت- front user access- دسترسی به مقاله انجام دادن که وقتی ه مطلب لضافه میکنیم باید از این قسمت بریم و سظح دسترسی شو مشخص کنیم که از این سر در نمیارم.ممنون اگه راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط faramarz-1361 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی تون خیلی واضح و مختصر بود. همه این کارار رو کردم منتها وقتی بدون نام کاربری و پس و به عنوان بازدید کننده وارد سایت میشی ارور 404 میده.من اومدم واسه منو هم محدودیت ایجاد کردم که اصلا منوی مربوط به غیر اعضا اون گروه نشون داده نشه ولی این بارم منو رو نشون میده صفحه رو هم میاره ولی محتواش خالیه و تو صفحه هیچی نیست.البته یه مورد هم هست که قبلا چند تا مجموعه رو انتساب داده بودن به یه نام کاربری که فقط وقتی محتواش رو نشون میداد که با اون نام کاربری وارد سیستم میشیم.اونم از طریق قسمت کامپوننت- front user access- دسترسی به مقاله انجام دادن که وقتی ه مطلب لضافه میکنیم باید از این قسمت بریم و سظح دسترسی شو مشخص کنیم که از این سر در نمیارم.ممنون اگه راهنمایی کنید.
    مدیر قبلی سایت بهم گفت که همه این کارارو باید در قسمت کامپوننت - frontend user access انجام بدم ولی متاسفانه از این قسمت سر در نمیارم کسی میتونه راهنمایی کنه یا آموزشی در این مورد برای دانلود بزاره؟ ممنون میشم