سلام
من برای پرسش و پاسخ Komento نصب کردم. مشکلی که دارم این هست که نمی توانم پاسخ پرسش ها را بدهم! گزینه ای پیدا نکردم که این امکان را داشته باشد!
لطفاً کمک کنید.
با تشکر

سلام
من برای پرسش و پاسخ Komento نصب کردم. مشکلی که دارم این هست که نمی توانم پاسخ پرسش ها را بدهم! گزینه ای پیدا نکردم که این امکان را داشته باشد!
لطفاً کمک کنید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام.نوشته اصلی توسط ehsanfotoo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز در وب سایتتون در هر کدام از نظرات مثل این تصویردارای آیکون هستند که برای پاسخ دادن به هر نظر باید روی آن کلیک کنید.
موفق و پیروز باشید.
هم در سایت و هم در پنل ادمین آیکونی برای پاسخ دهی پیدا نکردم!
با سلام.نوشته اصلی توسط ehsanfotoo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
احتمالا فایلی را که نصب کردید خراب بوده است یا نسخه قدیمی است.
برای این که شما ببینید به این آدرس برید و به قسمت نظرات این آیکون را در نظر ها مشاهده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاید شما هنوز گزینه پاسخ دادن را فعال نکردید.
برای فعال سازی وارد صفحه این کامپیوننت بشید. روی گزینه یکپارچه سازی کلیک کرده و در صفحه باز شده مقالات جوملا را انتخاب کنید. حال از منو ها ، منوی فعالیت ها را باز کنید.
سپس پاسخ ها را روی بله بگذارید و ذخیره کنید.
موفق و پیروز باشید.
ویرایش توسط Alirs : 01-09-2014 در ساعت 06:17 PM
گزینه ای دیدم که امکان پاسخ دادن رو فعال کرد ولی مشکلش اینه که همه میتونن پاسخ بدند! من فقط میخام امکان پاسخ دادن توسط مدیر سایت رو داشته باشه.
با سلام.
دوست عزیز این امکان در کومنتو برای همه نظر دهان است و همه می تونند پاسخ بدهند ولی فکر کنم یک سری تنظیمات دارد که باید نگاه بیندازم و بعد به شما پاسخ خواهم داد.
موفق و پیروز باشید.
نوشته اصلی توسط ehsanfotoo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.
دوست عزیز مشکل را پیدا کردم. از این روش آن را غیر فعال کنید :
برای غیر فعال فعال سازی امکان پاسخ وارد صفحه کامپیوننت کومنتو بشید. روی گزینه یکپارچه سازی کلیک کرده و در صفحه باز شده مقالات جوملا را انتخاب کنید. حال از منو ها ، منوی طرح بندی را باز کنید.
سپس از قسمت آیتم نظر های گزینه فعال سازی امکان پاسخ را روی خیر بگذارید.
موفق و پیروز باشید.
نوشته اصلی توسط SamanDownload.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط Alirs : 01-11-2014 در ساعت 08:59 PM
این کار را انجام داده ام. اما مشکل این است که ادمین هم نمی تواند به نظر پاسخ دهد!نوشته اصلی توسط SamanDownload.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)