-
افزونه ای برای دادن اجازه و کسب هویت برای دیدن "ادامه مطلب"
با سلام،
ببخشید من یه سایت خبری دارم که میخوام توی صفحه اصلی مطالب رو لیست کنه ، حالا با یکم توضیحات و تصاویرش و لینک ادامه مطلب داشته باشه به صفحه ای که کل مطلب رو نشون میده
به اینصورت که همه کاربران خلاصه مزلب ها رو در صفحه اصلی ببینند ولی وقتی لینک ادامه مطلب زده میشه برای دیدن همه خبر از اونها خواسته بشه که عضو بشن و مبلغی رو به حساب بریزن تا این احجازه داده بشه.
از ماژول adianews استفاده کردم ولی همه ماژولهای از این دست جایی برای تعیین اینکه "فقط کاربر عضو بتونه خبر رو ببینه " ندارن!
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-12-2014 01:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در تنظیمات هر مطلب و در قسمت "گزینه های مطلب" نمایش لینک های غیر مجاز را روی خیر بگذارید.
با این کار فقط اعضا می تونند ادامه مطلب را ببینند.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در تنظیمات هر مطلب و در قسمت "گزینه های مطلب" نمایش لینک های غیر مجاز را روی خیر بگذارید.
با این کار فقط اعضا می تونند ادامه مطلب را ببینند.
شاد باشید
این مورد روی خیر هست . ولی مشکل من درست نشده! بعد از اینکه کاربر لاگین میکنه و دوباره میره ادامه مطلب رو میزنه باز هم میره به صفحه کاربران و بازش نمیکنه!
اشکال از ماژول aidanews2 هستش! میشه بفرمایید چیکار باید بکنم؟ اینم لینک سایتمه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام.
دوست عزیز از کامپوننت rsmembership استفاده کنید.این افزونه پلاگین اتصال به درگاه بانکی رو هم داره .و میتونید از اعضا برای غضویت حق عضویت دریافت کنید یا این که طوری تنظیم کنید که عضویتش رایگان باشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)