-
درخواست ماژول پشتیبانی آنلاین
سلام خسته نباشید خدمت همه اساتید گرامی
من قصد راه اندازی یک سامانه پشتیبانی آنلاین برای سایتم رو دارم . میخوام طوری باشه که پشتیبان وقتی داخل سایت هست آنلاین نمایش داده بشه و همچنین مشخص باشه که با چند نفر در حال گفتگو هست . jms رو استفاده کردم ولی همچین اروری میده:
Warning: Creating default object from empty value in /home/public_html/data/joomla/modules/mod_jms_support/mod_jms_support.php on line 26
همچنین امکاناتی هم که میخوام این ماژول نداره از دوستان اگر کسی افزونه بهتری میشناسه یا میدونه این ارور مربوط به چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-13-2014 06:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دو مورد زير رو بررسي بفرمائيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز . این دو ماژولی که معرفی کردین رو بررسی کردم . هردوشون برای پشتیبانی نیاز دارند که ادمین به یک سایت دیگر لاگین کند.و ظاهرا بیشتر از یک پشتیبان هم نمیتوان داشت اما من میخوام مثل livezila بتونم مدیریتش رو توی سرور خودم داشته باشم یا روی سیستم پشتیبان بدون لاگین به یک سایت دیگر و در ضمن چند پشتیبان هم دارم . اگر ا فزونه ای در این زمینه میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
سلام
لینک زیر رو بررسی کنید.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)