سلام اساتید .من از ماژول نظرات جی کامنت استفاده میکنم . آیا امکانش هست نظرات رو به صورت اسکرولی چرخشی نشون بده . ((ینی نمایش آخرین نظار تو صفحه اول سایت ))؟ میشه از افزونه استفاده کرد که نظرات جی کامنت رو اسکرولی کنه ؟ با تشکر

سلام اساتید .من از ماژول نظرات جی کامنت استفاده میکنم . آیا امکانش هست نظرات رو به صورت اسکرولی چرخشی نشون بده . ((ینی نمایش آخرین نظار تو صفحه اول سایت ))؟ میشه از افزونه استفاده کرد که نظرات جی کامنت رو اسکرولی کنه ؟ با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اینجا سوت و کوره . هوا سرد شده . کسی نیست کمکمون کنه
سلامنوشته اصلی توسط asadpour [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز يه بررسي بفرمائيد، ببينيد ميتونيد با استفاده از Rss در Jcomment و استفاده از افزونه زير:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به هدفتون برسيد!؟
موفق باشيد
داداش الیاس چطور از آخرین نطرات وب سایت rss بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایم کنید .
سپاس
قصد اسپم زدن ندارم ولی خیلی زمان میبره تا کسی راهنمایی کنه .![]()
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا افزونه آخرین دیدگاه ها را دانلود کنید و نصب کنید.
بعد اون ماژول رو میتونید تغییر بدید به چیزی که میخواهید ! (کدنویسی و html رو بلدی ؟!)
من الله توفیق
سلام آقا مهدی
من آخرین نظرات جی کامنت رو نصب کردم ولی نمدونم چجور از این ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنم .
نه متاسفانه با کد نویسی زیاد آشنایی ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
این ماژول برای نمایش اسکرول آر اس اس هست !
میتونید از آر اس اس جی کامنت استفاده کنید !
برای کدنویسی هم فراموشش کنید ! چون بلد نیستید نمیتونید کاری کنید ! چون توضیحش هم پیچیده هست و نمیشه توضیح داد !
سعی کنید از ترفند آر اس اس استفاده کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]By default, the component exports the RSS-feed of comments for every item. The links to the RSS-feed can be found under the comments. However, it required sometimes to export the RSS-feed for all components of all items. Such RSS-feed is available under the following link: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. There are 100 latest comments are displayed by default. This number can be changed in the future versions of the component.
من الله توفیق
ویرایش توسط مهدی. : 01-20-2014 در ساعت 03:30 PM
سلام دوست عزیز من rss رو قرار دادم تو ماژولی که معرفی کردید ولی این پیام رو داد
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Access denied for user 'varavisa'@'localhost' (using password: NO) in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 51
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: A link to the server could not be established in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 51
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Access denied for user 'varavisa'@'localhost' (using password: NO) in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 53
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: A link to the server could not be established in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 53
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Access denied for user 'varavisa'@'localhost' (using password: NO) in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 51
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: A link to the server could not be established in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 51
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Access denied for user 'varavisa'@'localhost' (using password: NO) in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 53
Warning: mysql_real_escape_string() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: A link to the server could not be established in/home3/varavisa/public_html/modules/mod_news_xml_rss_feed_scroll/helper.phpon line 53
اینم دمو که این پیغامو میده
علاقه مندی ها (Bookmarks)