-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوستان میتونن علاوه بر راهنماییهای دوست عزیزمون از سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنند !
ضمناً سئو برای همه صفحات هست ! نه صفحه اصلی

پس نمیشه هرگز روی صفحه اصلی تصمیم گرفت و ... ! منطقهای سئو رو بیشتر بخوانید !
من الله توفیق
ممنون از شما بابت اطلاعات خوبتون سایتی هم که گذاشتید از الگوریتم های قدیمی داره برای انالیز استفاده میکنه و فکر کنم زیاد مفید واقع نشه
ولی باید در جواب شما عرض کنم خشت اول گر نهد معمار کج - تا ثریا می رود دیوار کج
متاسفانه اکثرا وب سایت ها همین صفحه اولشون اوضاع خوبی نداره چه برسه به صفحه های دیگه
مبحث سئو شامل انواع و اقسام متد هایی بهینه سازیه ما اینجا فقط بعضی از موارد رو بهشون اشاره و آنالیز میکنیم.
در صورتی که برای رعایت همش باید خود کاربر و یا یک متخصص سئو برای اون سایت انجام بده و ما اینجا نقش راهنما رو داریم.
در مورد منطق های سئو هم بنده بیش از 5 سال کارم همینه تعریف از خود نباشه و مد بر خود ستانی نشه در کل بنده تماما از مقالات لاتین و به روز استفاده میکنم تا کاربرانی که براشون آنالیز صورت میگیره خشت اولشون رو خوب بزارن.ولی الان خیلی از مقاله هایی که تو اینتر نت میبینید کپی بیش نبوده و تمام در مورد الگوریتم های قدیمی صحبت کردن در صورتی که گوگل اوایل 2013 الگوریتم رو کامل تغییر داده. اینو مدنظر داشته باشید.
التماس دعا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2014 08:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)