-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوستان میتونن علاوه بر راهنماییهای دوست عزیزمون از سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنند !
ضمناً سئو برای همه صفحات هست ! نه صفحه اصلی

پس نمیشه هرگز روی صفحه اصلی تصمیم گرفت و ... ! منطقهای سئو رو بیشتر بخوانید !
من الله توفیق
ممنون از شما بابت اطلاعات خوبتون سایتی هم که گذاشتید از الگوریتم های قدیمی داره برای انالیز استفاده میکنه و فکر کنم زیاد مفید واقع نشه
ولی باید در جواب شما عرض کنم خشت اول گر نهد معمار کج - تا ثریا می رود دیوار کج
متاسفانه اکثرا وب سایت ها همین صفحه اولشون اوضاع خوبی نداره چه برسه به صفحه های دیگه
مبحث سئو شامل انواع و اقسام متد هایی بهینه سازیه ما اینجا فقط بعضی از موارد رو بهشون اشاره و آنالیز میکنیم.
در صورتی که برای رعایت همش باید خود کاربر و یا یک متخصص سئو برای اون سایت انجام بده و ما اینجا نقش راهنما رو داریم.
در مورد منطق های سئو هم بنده بیش از 5 سال کارم همینه تعریف از خود نباشه و مد بر خود ستانی نشه در کل بنده تماما از مقالات لاتین و به روز استفاده میکنم تا کاربرانی که براشون آنالیز صورت میگیره خشت اولشون رو خوب بزارن.ولی الان خیلی از مقاله هایی که تو اینتر نت میبینید کپی بیش نبوده و تمام در مورد الگوریتم های قدیمی صحبت کردن در صورتی که گوگل اوایل 2013 الگوریتم رو کامل تغییر داده. اینو مدنظر داشته باشید.
التماس دعا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2014 08:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
majidft
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از شما بابت اطلاعات خوبتون سایتی هم که گذاشتید از الگوریتم های قدیمی داره برای انالیز استفاده میکنه و فکر کنم زیاد مفید واقع نشه
ولی باید در جواب شما عرض کنم خشت اول گر نهد معمار کج - تا ثریا می رود دیوار کج
متاسفانه اکثرا وب سایت ها همین صفحه اولشون اوضاع خوبی نداره چه برسه به صفحه های دیگه
مبحث سئو شامل انواع و اقسام متد هایی بهینه سازیه ما اینجا فقط بعضی از موارد رو بهشون اشاره و آنالیز میکنیم.
در صورتی که برای رعایت همش باید خود کاربر و یا یک متخصص سئو برای اون سایت انجام بده و ما اینجا نقش راهنما رو داریم.
در مورد منطق های سئو هم بنده بیش از 5 سال کارم همینه تعریف از خود نباشه و مد بر خود ستانی نشه در کل بنده تماما از مقالات لاتین و به روز استفاده میکنم تا کاربرانی که براشون آنالیز صورت میگیره خشت اولشون رو خوب بزارن.ولی الان خیلی از مقاله هایی که تو اینتر نت میبینید کپی بیش نبوده و تمام در مورد الگوریتم های قدیمی صحبت کردن در صورتی که گوگل اوایل 2013 الگوریتم رو کامل تغییر داده. اینو مدنظر داشته باشید.
التماس دعا
دوست عزیز اینجا جای بحث نیست و مسیر تاپیک و موضوع تاپیک منحرف میشه. اگر نیاز میدونید تاپیکی بزنید تا در اینباره بحث و صحبت و تبادل نظر بشه.
بنده تجربه سئوی بیشتری نسبت به شما دارم اما ... !!!!
سئو کردن صرفاً برای گوگل نباید باشه و باید سعی بشه که عمومیت موتورها رو شامل بشه
علاوه بر اون باید اشاره کنم که هر صفحه برای خودش داستان سئوی جداگانه خواهد داشت.
محتوا و نوع نگارش اون, سئو خواهد داشت
حتی نوع قرار دادن ماژولها و نحوه مدیریت اونها هم هست !
با توجه به مرغ مگسخوار هم که ... !
به هر حال قصد من از معرفی وبسایت فوق کل کل با شما نبود و نیست چون اصلاً به این کار نه نیازی دارم و نه حوصله و نه ارزش مادی برام داره و نه ... !
اما در نوع پاسخ شما حس مثبتی ندیدم ! امیدوارم نگاهتون رو به اطراف بهتر کنید، البته اگر میخواهید انسان موفقی باشید !
من الله توفیق
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
دوست عزیز اینجا جای بحث نیست و مسیر تاپیک و موضوع تاپیک منحرف میشه. اگر نیاز میدونید تاپیکی بزنید تا در اینباره بحث و صحبت و تبادل نظر بشه.
بنده تجربه سئوی بیشتری نسبت به شما دارم اما ... !!!!
سئو کردن صرفاً برای گوگل نباید باشه و باید سعی بشه که عمومیت موتورها رو شامل بشه
علاوه بر اون باید اشاره کنم که هر صفحه برای خودش داستان سئوی جداگانه خواهد داشت.
محتوا و نوع نگارش اون, سئو خواهد داشت
حتی نوع قرار دادن ماژولها و نحوه مدیریت اونها هم هست !
با توجه به مرغ مگسخوار هم که ... !
به هر حال قصد من از معرفی وبسایت فوق کل کل با شما نبود و نیست چون اصلاً به این کار نه نیازی دارم و نه حوصله و نه ارزش مادی برام داره و نه ... !
اما در نوع پاسخ شما حس مثبتی ندیدم ! امیدوارم نگاهتون رو به اطراف بهتر کنید، البته اگر میخواهید انسان موفقی باشید !
من الله توفیق
با سلام
مثل اینکه منظور هم رو بد متوجه شدیم یا شاید هم بد برداشتی شده بنده پوزش میخوام
به هر حال شما استاد تری بنده هم به عنوان شاگرد دارم درس پس میدم
من هم منظورم این نبود که مهم نیست (مهم هست اینجا مجال گفتن و آنالیز تمام صفحات نیست)
درحدی که کاربران کمی بیشتر متوجه بشن و یک هدف براشون استارت بخوره
برای بنده هم ارزش مالی نداره فقط داریم زکات چیزی که یاد گرفتیم در حد توان پرداخت میکنم
باز اگر جسارتی از بنده دیدید به بزرگی خودتون ببخشید
التماس دعا
الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است. مولی علی ( ع)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)