با سلام
لطفا این سایت رو هم بررسی بفرماید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام
لطفا این سایت رو هم بررسی بفرماید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام اگر امکان دارد سایت مرا هم چک نمایید
در ضمن من یک مشکل دارم که در اینجا کسی نتونست کمکی کنه،من عنوان بعضی از صفحات را (که بصورت محتوا ساختم)نمیتوانم اصلاح کنم مثلا در قسمت تخفیفات ویژه وقتی داخل صفحه میشوید گزینهac را نشان میدهد با اینکه من عنوان را تخفیفات ویژه و خدمات گذاشته ام،چطوری میشه عنوانهای بعضی صفحات را تغییر داد که متن دلخواه نشان داده شود مخصوصا برای سئو سایت یا مثلا اگر به قسمت تورهای خارجی ترکیه آنتالیا و بعد قسمت پکیج آنتالیا بروید title را فاراگشت کوروش کبیر نشان میدهد با اینکه من در قسمت عنوان پکیج آنتالیا درج کردم،اگر امکان دارد در این ضمینه هم کمک کنید،مرسی
سلام دوست عزیز majidft
ما با مشکلی روبرو شدم میتونین کمکم کنید؟
من چند روز پیش با کلمه دوربین مدار بسته توی صفحه 7 گوگل بودم!
ولی آلان اصلا نیستم!!!
این آدرس سایتم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی وب مستر هم از fetch استفاده کردم
سایت مپم توش گذاشتم
اینم سایت مپم
1:
/category-sitemap.xml
2:
/page-sitemap.xml
3:
/post-sitemap.xml
4:
/post_tag-sitemap.xml
5:
/sitemap.xml
6:
/sitemap_index.xml
آدرس اصلی سایت مپم توی robots.txt اینو دادم:
نمیدونم کجا کاری کردم که خراب شده!!!
اگه هر کس میتونه کمکم کنه ممنون میشم.
راستی سایتم با وردپرس درست شده
دوستان این بخش فعال نیست؟نوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)