-
انتخاب وبلاگ
سلام
من قصد دارم یه وبلاگ بسازم که افراد پس از درخواست به سایت، براشون یه صفحه شخصی با امکانات بلاگ رو ایجاد کنیم
نکاتی که هست اینه:
1- نمیخوام کسی بتونه اطلاعات خارج از مجموعه خودشو تغییر بده
2- خودش یه صفحه بلاگ کامل با بخش بلاگ و درباره من و امثال این داشته باشه که روش مدیریت کنه
3- سطح دسترسی ها به طور خودکار اعمال بشه، یعنی برای هر کاربر جدید مجبور نشیم دسترسی تمام کاربرای قبلی رو تغییر بدیم
- خواستم با بلاگ خود جوملا و ای سی ال منیجر اینکارو انجام بدم، دیدم دو فردای دیگه که کاربرا زیاد بشن من برای اضافه کردن هر کاربر باید تمام کاربرای قبلی رو ادیت کنم که نشدنی هست
- نمیدونم با کی 2 چقدر میشه اینکارو انجام داد، سی ام اس هم اهمیت نداره
با وردپرس میشه یا اصلا شاید بهتره وی بولتین بریزم، نمیدونم لطفا راهنمایی کنن دوستان
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2014 08:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تو این انجمن مثلا تخصصی کسی پیدا نمیشه حداقل بیاد بگه همچین چیزی شدی هست یا نه؟ خاک گرفت پستم
-
-
با سلام یتونی از سیستم بلگ استفاده کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم یه سری دیگه از افزونه ها در این رابطه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
التماس دعا
-
کاربر مقابل از majidft عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز
اینارو دارم ولی بازم چزایی که میخوام رو نداره
فکرنکنم شدنی باشه
یه افزونه هست به اسم mijoACL که برای تک تک کاربرا میتونی سطح دسترسی تعریف کنی (user based) که اونم پولی هست و به لطف تحریم ها از خریدش عاجزیم
-
-

نوشته اصلی توسط
zigorat68
ممنون دوست عزیز
اینارو دارم ولی بازم چزایی که میخوام رو نداره
فکرنکنم شدنی باشه
یه افزونه هست به اسم mijoACL که برای تک تک کاربرا میتونی سطح دسترسی تعریف کنی (user based) که اونم پولی هست و به لطف تحریم ها از خریدش عاجزیم
فوکا دانلود رو هم میتونی استفاده کنی با قابلیت اتصال به rs membership که میتونی براش سطح دسترسی بزاری
جستجو کن همراه با اموزش استفاده کن
لینک افزونه در جوملا جهانی
التماس دعا
-
-
دروود
برای این مورد بههترین گطینه استفاده از wordpress mu یا استفاده از moveltype هست
در گوگل جستجو کنید این موارد رو به نتایج خوبی میرسید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
برای این مورد بههترین گطینه استفاده از wordpress mu یا استفاده از moveltype هست
در گوگل جستجو کنید این موارد رو به نتایج خوبی میرسید
در پناه ایزد
اقا دستت درد نکنه
گمونم wordpress mu همین چیزی هست که میخوام، دارم روش کار میکنم
فقط moveltype نفهمیدم چیه؟ اشتباه تایپ کردی گمونم، لطفا اسم دقیق یا لینکی ازش رو قرار بدین
ممنونم
-
-
خیر اشتباه تایپی نبود
مول تایپ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)