-
استفاده از کش برای تمام سایت
سلام
می خواهم از کش کردن برای تمام ماژول ها و افزونه و تصاویر استفاده کنم باید چی کار کنم
طبق اموزشات رفتم به تنظیمات سایت و استفاده از کش رو فعال کردم اما به نظر برای ماژول ها یا افزونه ها اعمال نشد به عبارتی می خام تا جایی که امکان داره از کش کردن مطالب، عکس ها و افزونه استفاده کنم (فول کش)
سایتم خیلی دیر به دیر آپدیت میشه پس مشکلی ندارم و زمان عمر کش رو بردم بالا و از چندیدن راه کار جهت افزایش سرعت استفاده کردم اما توی مبحث کش اطلاعات کافی ندارم و در ماژول ها قسمتی که نوشته شده زمان کش 900 یعنی چی؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2013 12:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از پلاگین ice speed استفاده کنید.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
g-sd.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
می خواهم از کش کردن برای تمام ماژول ها و افزونه و تصاویر استفاده کنم باید چی کار کنم
طبق اموزشات رفتم به تنظیمات سایت و استفاده از کش رو فعال کردم اما به نظر برای ماژول ها یا افزونه ها اعمال نشد به عبارتی می خام تا جایی که امکان داره از کش کردن مطالب، عکس ها و افزونه استفاده کنم (فول کش)
سایتم خیلی دیر به دیر آپدیت میشه پس مشکلی ندارم و زمان عمر کش رو بردم بالا و از چندیدن راه کار جهت افزایش سرعت استفاده کردم اما توی مبحث کش اطلاعات کافی ندارم و در ماژول ها قسمتی که نوشته شده زمان کش 900 یعنی چی؟؟
با سلام.
از کامپیوننت sh404sef استفاده کنید.
توجه بفرمایئد این کامپیوننت بهترین افزونه برای سئو و بهینه ساز سایت هم است و می توانید برای سئو هم استفاده کنید و با نصب آن قابلیت هایی از قبیل استفاده از کش سایت را برای ما فراهم می کند.
موفق و پیروز باشید.
-
کاربر مقابل از Alirs عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
قبل از بحث کش مهمترین قسمت هاست شماست که باید عالی باشه.
نمونه سایت رو سرور ایرانی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه سایت رو سرور خارجی
بسته به نوع سایتتون سرور مناسبی را برای هاستینگ انتخاب کنید.
شاد باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)