-
خطا در تنظیم تعداد خبر خوان
سلام و وقت بخیر
ضمن تشکر از زحمات شما
بنده یک سایت خبر خوان راه اندازی کرده ام و چون تعدادی سایت داشتم خواستم یک سایت خبر خوان ایجاد کنم تا از تازه های این سایت ها در جریان باشم.
منتهی مشکلی که دارم این هست که بعضی از سایت ها تعداد نمایش خبر خوان ها را که در تنظیمات کلی تنظیم کرده ام ده تا نمایش بدهد ولی در سایت خبر خوان دو خبر بیشتر نمایش داده نمی شود.
آموزش تنظیم خبر خوان را هم خواندم و دقیقا مثل آن انجام دادم ولی باز هم تعداد نمایش از دو تا بیشتر نمیشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید چه تنظیمات دیگر باید انجام دهم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-21-2014 06:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شاید در سایت اول تعداد خروجی ار اس اس روی 2 تنظیم شده است.
شاد باشید
-
-
سلام و وقت بخیر
ممنون از پاسخ شما
در تنظیمات کلی 10 تا تنظیم شده ولی فقط 2 تا نشون داده میشه ممکنه باید جایی دیگه هم تنظیم بشه؟
-
-
احتمال داره تو مجموعه ای که فراخونی کردین بیشتر از اون خروجی نمیده یه نگاه به خود خبر خوان بندازید
-
-
سلام و وقت بخیر و ممنون از پاسخ شما
یک سایت جوملایی درست کردم و فقط داخلش ماژول خبر خوان فعاله و از کامپوننت استفاده نمیکنم و سایت هایی که خروجی Rss داره رو داخل ماژول آوردم بعض ده تا نشون میده بعضی دو تا داخل تنظیمات اون سایت هم رفتم که در تنظیمات کلی خروجی ده تا نشون داده شده ولی باز هم دوتا نشون میده و الان نیاز به راهنمایی دارم.
خیلی ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)