-
*درخواست* پلاگین یا کامپوننت نظر سنجی برای قرار دادن نظر سنجی در مطلب یا html سفارشی
با سلام
می خوام تو سایت دوتا نظر سنجی همزمان بذارم،
بهتر و ساده تر و قشنگ تر اینه که این نظر سنجی ها رو توی یک ماژول html سفارشی که دارم ، در کنار یا در پایین محتوای این ماژول قرار بدم. یعنی درواقع بشه جزئی از همین ماژول، مثلا یک جدول ایجاد کنم و در خانه های جدول قرار بدم، حالا سوالات :
1 - آیا می شه دو نظرسنجی به طور همزمان فعال باشه ؟
2 - پلاگینی هست که من بتونم توی html سفارشی یا مطلب این نظر سنجی رو قرار بدم یا فقط به صورت ماژول هست؟
3 - معرفی پلاگین ،کامپوننت یا ماژول مناسب!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2014 12:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام خدت شما دوست عزیز
از لینک زیر میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
التماس دعا
-
کاربر مقابل از majidft عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
باتشکر
می تونم این نظر سنجی رو داخل مطلب یا html سفارشی استفاده کنم ؟
برای این کار باید یک کد در قسمتی که می خوام این نظرسنجی قرار بگیره بنویسم تا اونو فعال کنه ، اگه میشه اون کد چیه ؟
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
این کامپوننت acepolls رو دریافت کردم ، می شه تو مطالب قرارش داد و می شه به صورت ماژول استفاده کرد. ولی نمی شه تو html سفارشی به کارش برد!
اگه بخوام ماژول خودشو قرار بدم هیچ سایز و رنگ و لعابی نمی شه بهش داد ! خیلی ساده س! تنها کاری که می شه کرد اینه که برم رنگ و لعاب اون موقعیت که توش قرار گرفته رو دست کاری کنم! شایدم من بلد نیستم تغییراتی تو ظاهر acepolls بدم!
اگرم توی یک مطلب قرارش بدم مشکلش اینه که اونو نمی تونم هرجایی از صفحه خواستم قرار بدم فقط تو موقعیت content ها نمایش داده می شه دیگه!
راهی پیشنهادی دارین ؟
-
-
برای این که از تو مطالب بتونید نظر سنجی استفاده کنید باید از پلاگین ها استفاده کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)