سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل ویرچومارت در ناحیه کاربری فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل ویرچومارت در ناحیه کاربری فارسی

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه قالب فروشگاهی از zo theme گرفتم و می خوام فارسی کنم
    همه حاش خوب پیش میره اما ویرچومارت مشکل داره
    هر راهی به ذهنم میرسید انجام دادم
    کل انجمن هم گشتم پیدا نکردم یا وقتی پیدا کردم و انجام دادم مشکلم حل نشد.
    مشکل اینجاست که وقتی ناحیه کاربری EN هست کاملا ویرچومارت خوب کار میکنه
    مجموعه اضافه میشه
    محصولات نمایش داده میشه
    اما وقتی ناحیه کاربری سایت و فارسی می کنم کل محصولات en دیگه نمایش نمیده که فکر کنم به خاطر چند زبانه بودن و .... هست که مشکلی نیست
    همون بالای میرچومارت این خطا داده میشه
    محصولات مجموعه ها [ فهرست ]

• vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_i r' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name DESC

کد:
    • vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name DESC
    وقتی می خوام مجموعه جدید ثبت کنم این خطا میده
    کد:
    مجموعه محصول [ جدید ]

• vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name ASC
    • vmError: exeSortSearchListQuery Table 'maralclu_arushop.mba1y_virtuemart_categories_fa_ir' doesn't exist SQL=SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS c.`virtuemart_category_id`, l.`category_description`, l.`category_name`, c.`ordering`, c.`published`, cx.`category_child_id`, cx.`category_parent_id`, c.`shared` FROM `mba1y_virtuemart_categories_fa_ir` l JOIN `mba1y_virtuemart_categories` AS c using (`virtuemart_category_id`) LEFT JOIN `mba1y_virtuemart_category_categories` AS cx ON l.`virtuemart_category_id` = cx.`category_child_id` WHERE c.`published` = 1 AND cx.`category_parent_id` = 0 ORDER BY category_name ASC LIMIT 0, 10
    دوستان اگه می تونن راهنمایی کنند ممنون میشم
    اگه نیاز به دمو آنلاین هست user & pass پ . خ میکنم
    با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

سلام من از کجا میتونم نسخه فارسی ویرچومارت دانلود کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_alis2000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام من از کجا میتونم نسخه فارسی ویرچومارت دانلود کنم؟
    آخرین فارسی ساز ویرچومارت براتون آپلود کردم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ویرچومارت از سایت سازنده قابل دریافت هست
    اگه خواستید بگید آپلود کنم