سلام دوستان
علت اینکه یه قالب روی لوکال نصب نمیشه و این خطا رو میده (یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است) ولی روی هاست نصب میشه به راحتی چیه؟

سلام دوستان
علت اینکه یه قالب روی لوکال نصب نمیشه و این خطا رو میده (یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است) ولی روی هاست نصب میشه به راحتی چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نرم افزار استفاده شده برای لوکال چیه
اصولا باید در فایل php.ini لوکال هاست مقدار حجم ارسال فایل رو بیشتر کنید
اخه قالب ای دیگه به راحتی رو لوکال نصب میشن، این قالب هم حیلی کم حجمهنوشته اصلی توسط majidft [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
توی همین جوملا قالب وافزونه دیگر نصب کردید؟؟
حجم قالب شما چقدر میباشد؟
موفق و پیروز باشید.
سلام جناب محسنی
بله روی همین چوملا کلی قالب و افزونه دیگه میتونم به راحتی نصب کنم
در واقع این قالب جوملا 2.5 رو خودم طراحی کردم البته خیلی ساده اس، وقتی کار طراحی کلی تموم شد اون رو روی لوکال نصب کردم و به راختی نصب شد و پیش فرض قرار گرفت، بعد روی همون حالت پیش فرضی که بود من یه سری تغییرات تو فایل css دادم و همچنین چندتا موقعیت جدید رو ایجاد کردم در فایل index.php
حالا که کل تغییرات تموم شد ازون قالب روی لوکال کپی کردم و زیپش کردم اما دیگه حالا اصلا روی هیچ جوملایی در لوکال نصب نمیشه فقط روی هاست نصب میشه و هیچ مشکلی هم نداره و به راحتی کار میکنه، راستش خیلی گیچ شدم همه فایل ها رو هم چک کردم اما هیچ ایرادی نداره
قبلا هم این کار رو کرده بودم اما به این مشکل برنخوردم
دروود
ابتدا لایه ftp رو چک کنید و مطمئن بشید که درست ست شده باشد
دوم از جوملا تیم جوملا فارسی استفاده کنید
سوم از قالب نصب شده بکاپ بگیرید و سپس فایل هایی که تغییر دادید رو به صورت دستی جایگزین کنید ببینید تغییرات اعمال میشه یا خیر !
در پناه ایزد
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های مرصاد عزیز باید بگم آیا وقتی فایل فشرده را باز میکنید فایل ها درون پوشه دیگری قرار دارد و یا اینکه همه فایل ها در همان ابتدای فایل فشرده قرار دارند؟؟
موفق و پیروز باشید.
میشه بگین یه قالب رو چه جوری باید توی جوملا آپلود کنم تا روی سایت قرار بگیره؟!!!!!!
دوست عزیز سلام
بهتر بود سوال خود را در تاپیک جدید ایجاد میکردید.
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)