-
افت رتبه الکسا
سلام، من رتبه سایتم تو الکس به 8هزارو خورده ای رسیده بود ولی یهو افت کرد. با اینکه هر روز آپدیت های بسیار زیادی دارم ولی الان رتبم شده 13هزارو خورده ای. خیلی نگرانم خدایی حق سایتم این رتبه نیس. اسم سایتمم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه بهم بگین چکار کنم که رتبم خوب شه؟ آخه واسم سواله!! سایتاییرو دیدم با رتبه زیر 3هزار که خدماتشون به اندازه یکی از ده سرویس سایت منم نیس!!! مشکل چیه؟ ممنون میشم یکی واقعا کمکم کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2014 03:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
رتبه الکسا چندان هم که فکر می کنید مهم نیست.
چون به نظر بنده نه اونقدر هوشمند هست و نه دقیق که بتونه واقعآ ارزیابی کنه و نه تاثیر گذار در کار و فعالیت سایت.
الکسا بر اساس تعداد بازدید و بازدید مکرر رتبه میده.
اول:
شما تولبارشو روی مرورگرتون نصب کنید و به دوستان نیز پیش نهاد بدین
دوم:
اگر رتبه شما در الکسا بشه 5 هزار یا 3 هزار یا 500 فرقی در فعالیت سایت شما م یکنه؟
خیر
هیچ کدوم از ماها برا یدیدن سایت های مورد نظرمون و ساتیهایی که روزانه باهاشون سراکار داریم ابتدا سراغ الکسا نمی ریم.
به همون نسبت تاثیری هم در بازدیدهای سایت ما نداره، این اعتباری را هم که داریم به خودمون میدیم بر اساس رتبه الکسا همش بازیچست.
مثل اعتبار دهی به برند، محصولات و...
مثلا یک تکه آلومینیوم با یه برند خاص قیمتش در حد یه گردنبند نقره هست.
این به دلیل اعتباریه که ما به اونمیدیم.
به هر حال تصمیم با زبا شماست، زندگی هر کس زاییده فکر اوست و اعتبار و ارزشی که به چیزهای اطرافش میده.
البته جسارت نشه، بنده قصد توهین نداشته و ندارم بلکه می خوام از این بازی روزگار بکشمتون بیرون و از یه منظر دیگه به قضیه نگاه کنید.
باز اگر فکر می کنید خیلی مهمه بنده می تونم در کمتر از چند ماه رتبتون را بیارم زیر 6 هزار.
شاد باشید
-
-
داداش حرفات درست، ولی از وقتی رتبم کم شده بازدیدم افت کرده! نمیدونم چرا!!! بعدشم واسه منم زیاد فرقی نمیکنه ولی همکارم اصرار داره. نمیخوام روحیشو از دست بده
حالا چطوری؟ زیر 6هزار؟ چکار باس بکنم؟ چطوری این کارو میتونی بکنی؟
-
-
افت رتبه اگر بدین صورتی که شما میگید بوده باشه احتمالا مشکلی در بازخوردهای ربات هاست..
سئو سایت رو چک کنید
و چون دوست خوبمون نوید هم اشاره کرد بر اساس بازدید روزانه رتبه میده .. ولی در کل رتبه الکسا چندان مهم نیست بیشتر بر روی سئو و کیفیت مطالب و موتورهای جستجو تاکید کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)