با سلام
سایتم رو آیدیت کردم اما باز هم طبق این عکس آپدیت رو فعال کرده
تنها راهی که هاست بهم اجازه می ده که آپدیت کنم از طریق
Admin Tools Core که اونهم می گه آپدیت شده - دلیلش چی می تونه باشه؟![]()

با سلام
سایتم رو آیدیت کردم اما باز هم طبق این عکس آپدیت رو فعال کرده
تنها راهی که هاست بهم اجازه می ده که آپدیت کنم از طریق
Admin Tools Core که اونهم می گه آپدیت شده - دلیلش چی می تونه باشه؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
کش مرور گر و کش سایت رو خالی کن
التماس دعا
انجام دادم نشدنوشته اصلی توسط majidft [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام اصلا از 15به 3 چه گونه کوچ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز به انجمن جوملای فارسی خوش اومدید - لطفا برای حل مشکلتون ابتدا سرچ کنید اگر پیدا نشد یک تایپیک جدید بزنید .نوشته اصلی توسط orazgani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط orazgani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهش
خدمت شما اسکریپت مهاجرت redmigrator
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبل از هر کاری حتما از سایتتون بکاپ بگیرید
دروودنوشته اصلی توسط orazgani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
دروودنوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کش مدتی طول میگشه تا اکی بشه
ضمن این که شما وقتی در پایین صفحه مدیریت 2.5.17 رو میبینید یعنی این نسخه اخر شما و در حال نمایش سایت شما هست
مورد بعد این که برای اپدیت میتونید از بسته های اپدیت استفاده کنید و به صورت دستی روی جوملا خودتون از حالت فشرده خارج کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)