سلام .
می خواستم بدونم چطوری میشه تبلیغ این سایت در این فریم ورک که هر چند دقیقه یکبار یک صفحه جدید باز میکنه رو غیر فعال کرد ؟
با تشکر

سلام .
می خواستم بدونم چطوری میشه تبلیغ این سایت در این فریم ورک که هر چند دقیقه یکبار یک صفحه جدید باز میکنه رو غیر فعال کرد ؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را ذکر نمایید.
موفق باشید.
سلام سایتی وجود نداره .نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از نصب به صورت Quickstart در هنگام کار با تمپلیت این فریم ورک این اتفاق می افته .
سلام
من فکر می کنم اگر قالب شما نال است کدهای آن را بررسی کنید و کد مخرب درش وجود نداشته باشد
سلام
مشکل از فریم ورک نیست !
در قالب شما کدی برای این منظور اضافه کردند !
قالب را از سایت اصلی خریداری کنید تا این مشکل برطرف شود !
من الله توفیق
مهدی عزیز منم میدونم این کد اضافه شده .نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خوام بدونم کجاست و چگونه می شه برداشتش؟
معمولا کد رو در فولدر includes و یا در html/com content / articles باید ببینید که اکثرا هم به صورت base64 قرار دارند
میشه بیشتر توضیح بدین ؟نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا کدش به چه شکل هست ؟
بستگی داره چه کسی نال کرده کد ها رو در همه جا قرار میدهند اما رایج ترین شیوه همون مسیر هایی بود که گقتم
کدها به صورت حروف عجیب و غریب هستند و بدین شکل شروع می شوند decode base ( " wdfnwjkfhwuerfjhbZGYGHBMKJBN,mnm" )
باید با دقت بگردید و پیدا کنید
می تونید واژه base رو جستجو کنید در فایل ها و یا اینکه شاید به صورت کد دستی و معمولی باشه ادرس سایتی که داره واستون باز می شه رو جستجو کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)