-
چینش چند ستونه مطالب
سلام یه قالب طراحی کردم فقط مشکلی داره اونم با چینش چند ستونه مطالب
سورس html
<div id="center">
<div id="l-contents">
</div>
<div id="contents">
<jdoc:include type="component" />
</div>
<div id="r-contents">
</div>
</div>
در قسمت منو یه منو ایجاد کردم که مطالب رو نشون میده و چینش هم 0 6 3 0 قرار دادم(از راست به چپ به ترتیب بالا به پایین در جوملا) با این قالبی که درست ردم چینش سه ستونه نمیشه همه مطالب رو در یک ستون نمایش میده ولی قالب رو که تغییر میدم درست میشه با جست و جو که انجام دادم متوجه شدم با ید سه تا ستون باید در نظر گرفته بشه اما توضیحات کامل نبود لطفا راهنمایی بفرمایید.
ویرایش توسط g-sd.ir : 02-02-2014 در ساعت 12:21 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2014 12:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز کدی html شما 3 تا دایو تعریف کرده که داخل یک دایو اصلی قرار گرفتن .و فقط یک دایو برای نمایش مطلب تعریف کردین پس مسلما مطالبتون یک ستونه نمایش داده میشن.
ویرایش توسط pari8002 : 02-02-2014 در ساعت 05:25 PM
-
-
پری درست اشاره کرد . دایو ها رو باید جدا کنید تا نمایش ها به صورت دلخواه بشه
-
-
سلام
متوجه منظورشما نشدم میشه این سورس اچ تی ام ال رو درست کنید
فقط یک دایو بود مشکل داشت الان سه تا دایو هست بازهم مثل قبل عمل میکنه
-
-
دوست عزیز کد html شما مشکلی نداره .باید از دستورات css استفاده کنید تا مطلب رو به شکلی که میخواین براتون نمایش بده.
این لینک رو ببینید مشکلون حل میشه .اگه باز سوالی داشتین بپرسین.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
نیکی و پرسش؟؟
اگر لطف کنی یه مثال ساده بزنی بهتره چون 2 تا آموزش از نت گرفتم چیزی در مورد آموزش چند ستونه نگفته بودن یا من خوب دقت نکردم درکل اگر کد css با کمی توضیح بدی بهتره توی دیگر فروم ها من چیزی پیدا نکردم
-
-
طبق کدی که شما نوشتید یک دایو دارید به نام contents که مطالب سایتتون داخل این دایو نماایش داده میشه .حالا برای این که این دایو مطالب رو در 3 ستون نمایش بده باید از css کمک بگیرید و تو فایل css کد زری رو اضافه کنید:contents#
}
columns:100px 3;
-webkit-columns:100px 3; /* Safari and Chrome */
-moz-columns:100px 3; /* Firefox */
{
این کر به این معناست که داخل این دایو 3 تا ستون و عرض هر ستون 100 باشه.این اعداد رو میتونید بر اساس قالبتون تغییرش بدین.
برای اینکه تو مرورگرهای safari , chrom و firefox مشکلی پیش نیاد از 2 خط بعدی باید استفاده کنید.
-
کاربر مقابل از pari8002 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
pari8002
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق کدی که شما نوشتید یک دایو دارید به نام contents که مطالب سایتتون داخل این دایو نماایش داده میشه .حالا برای این که این دایو مطالب رو در 3 ستون نمایش بده باید از css کمک بگیرید و تو فایل css کد زری رو اضافه کنید:
contents#
}
columns:100px 3;
-webkit-columns:100px 3; /* Safari and Chrome */
-moz-columns:100px 3; /* Firefox */
{
این کر به این معناست که داخل این دایو 3 تا ستون و عرض هر ستون 100 باشه.این اعداد رو میتونید بر اساس قالبتون تغییرش بدین.
برای اینکه تو مرورگرهای safari , chrom و firefox مشکلی پیش نیاد از 2 خط بعدی باید استفاده کنید.
مشکل با کدی که لطف کردین حل شد اما
باز به حالت تک ستونه برنمیگرده
در مدیریت منوها رفتم روی حالت تک ستونه اعمال کردم بازهم نشد
ایا نیاز به php شرطی یا کار دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟
-
-
بله برای اینکه مطالبتون تو صفحات مختلف به شکل های مختلفی نمایش داده بشه باید از دستورات شرطی تو php استفاده کنید.در واقع باید چندین دایو جداگانه تعریف کنید با css های مختلف برای نمایش متفاوت مطالب. ولی این دایو ها همه همزمان نمایش داده نمیشوند و هر کدوم بسته به شرطی که که برای آن در نظر گرفته شده اجرا میشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)