-
ساختن فرم به صورت دستی
سلام
می خوام چن تا فرم درست کنم که با توجه به بحث امنیت که خیلی زیاد برام مهم هست خواستم بدونم ایا به صورت دستی درست کنم مناسب تر هست یا اینکه از rsform استفاده کنم
البته rs نسخه رایگانش برای 2.5 نیست و نسخه حرفه ای اون هم که قابل دانلود نیست چون ایران تو لیست کشورهای سایتش نبود گفتم اگر دورش هم بزنم باز شاید در آینده به مشکل بخورم
اگر مثلا 2 هفته یا یک ماه زمان بزارم به نتیجه ای میرسم؟ البته بااچ تی ام ال و php کم و بیش کار می کنم و بلدم چطوری همچین فرم های درست کنم اما تا به حال چنین کاری نکردم چون بحث هک و امنیت این فرم ها برام مهم هست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2014 10:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز مطمعن باشید که 100% rsform به نفعتونه .بهترین افزونه واسه این کاره
-
-
دروود
برای موارد ساده میتونید از این مورد هم استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
pari8002
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز مطمعن باشید که 100% rsform به نفعتونه .بهترین افزونه واسه این کاره
البته به نظر من 101% ولی مشکلی که هست نسخه فری 2.5 ساپورت نیست تو سایتش زده بود یکی از سایت های معروف هم نسخه رایگانش رو ارائه داده بود که نه توی سایت نصب شد ونه توی لوکال
نسخه نال شده pro هم داشتم واستفاده می کردیم با زبان فارسی اما دوستان خیلی اختار دادن این نسخه ها خطرناک هستن و مشکل دوم هم به روز رسانی هست
-
-
در کل اولویت برام امنیت هست دیروز یه کتاب پی اچ پی با راهنمایی دوستان گرفتم که توی مباحث امنیت و اتصال و جست و جو و..توضیحاتش کامل بود اما اگر خودت بسازی بایستی با یکسری کدنگاری ها و از همه مهم تر ترفندهای امنیتی امنیت کار رو ببری بالا در نتیجه بایستی جست و جو بکنی و اطلاعات خودت رو ببری بالا و همیشه به روز باشی
با این همه یک افزونه ای مثل rs بهتره که قطعا مشخصه چرا دست کم به خاطر استفاده زیاد و گزارش دهی و رفع باگ ها
قصد دارم چن تا فرم درست کنم 1 ثبت نام 2 ارسال در خواست 3 جست و جو در مجموعه ها که البته من 10 تا مجموعه اصلی و مجموعا نزدیک به 300 زیر مجموعه دارم که هر فرد با انتخاب مجموعه اصلی و پس از اون زیرمجموعه مربوطه اقدام به جست و جو میکنه نظرتون چیه اساتید چه کاری رو پیشنهاد می دین
توی فرم ثبت نام فقط شخص ثبت نام میکنه پس از اون من براش ایمیل می زنم یا حالا هر کار دیگه یعنی تابع خاصی نداره و کار خاصی انجام نمیشه
ویرایش توسط g-sd.ir : 02-03-2014 در ساعت 09:10 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)