اگر میشه نحوه ی ساخت یک دیتابیس رو در plesk توضیح دهید. و نحوه ی ارتباطش با مامبویی که می خوایم نصب کنیم.
و اینکه آیا در plesk نیازی هست که permisson رو به 777 تنظیم کنیم؟ اگه نیازه این کار رو هم توضیح دهید
با تشکر

اگر میشه نحوه ی ساخت یک دیتابیس رو در plesk توضیح دهید. و نحوه ی ارتباطش با مامبویی که می خوایم نصب کنیم.
و اینکه آیا در plesk نیازی هست که permisson رو به 777 تنظیم کنیم؟ اگه نیازه این کار رو هم توضیح دهید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در مورد permissionها و CHMOD باید به عرضتان برسانم که فقط مربوط به سرور Linux می شوند و هیچ موضوعیتی در سرور ویندوز ندارند. اگر سرورتان Linux است حتماً باید CHMOD کنید (این کار را با یکی از نرم افزارهای FTP مانند CuteFTP محصول شرکت GlobalSCAPE به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می توانید انجام دهید)
در مورد سوالتان در خصوص سیستم مدیریت هاستینگ Plesk: بسته به نوع سرور امکانات کمی متفاوت هست، اما قاعده کار تقریباً یکی است:
1. به بخش بانک اطلاعاتی یا databases مراجعه کنید
2. New Database یا گزینه مشابه را انتخاب کنید
3. نوع بانک اطلاعاتی را MySQL انتخاب کنید
4. برای بانک اطلاعاتی حود یک اسم انتخاب کرده و سپس بانک اطلاعاتی را ایجاد نمائید
5. حال یک User و Password جهت اتصال به بانک اطلاعاتی تعریف کنید.
بدین ترتیب کلیه ملزومات اولیه بانک اطلاعاتی فراهم می سوند. کافیست مامبو را نصب کنید.
هنگام نصب، بطور معمول Hostname در اغلب اوقات بطور پیش فرض Localhost می باشد.
[pre][/pre]
موفق باشید،
من از cute استفاده می کنم اما نمی دونم باید کجاش برم که تغییرات رو انجام بدم؟
درباره ی دیتابیس هم من خواستم مثل cpanel عمل کنم اما مثل اینکه فرق می کنه؟؟
اگه میشه بیشتر توضیح دهید.
با تشکر
ساختن دیتابیس در plesk ساده تر از سی پنل هستشما بعد از اینکه دیتابیس رو ایجاد کردید گزینه ساخت یوزر برای دیتابیس ظاهر میشه و با ساختن یوزر داتابیس هم کار تمومه و میتونید مامبو را نصب کنید - هنگام نصب دیتابیس و یوزر مربوطه را بدون پیشوند بنویسید - برخلاف سی پنل که یوزر سی پنل اول دیتابیس نوشته میشه-
برای تغییر پرمیشن رو فایل کلیک راست کنید بعد برید قسمت CHMOD :
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)