-
عدم نمایش بخش مدیریت ماژول
با سلام خدمت همه دوستان
چند روزیه که با بخش مدیریت بعضی از سایت هام مشکل پیدا کردم.. بعد از ورود به مدیریت جوملا، همه قسمت های مدیریت کار می کنن بجز بخش "مدیریت ماژول ها" و "مدیریت قالب"!
البته مشکل از وقتی شروع شد که شرکت ارائه دهنده هاست، سرور قبلی خودش رو به سرور جدید منتقل کرد. بعد از انتقال اعلام کردند که برای امنیت بیشتر safe mode روشن شده (در هنگام نصب جوملا توصیه شده safe mode خاموش باشه). نکته دیگه اینکه در بخش مدیریت افزونه ها -> اخطارها یک خطا با عنوان "مدیریت حافظه php شما زیر 8 مگابایت است......." اعلام میشه که نمیدونم ارتباطی با موضوع داره یا نه؟! اما جالبه که دوتا از سایت های من این مشکل رو دارن و بقیه سالم هستن و به خوبی کار می کنن.
لازم به توضیحه که سایت ها بدون مشکل کار می کنن و مطالب رو بطور صحیح نشون می دن اما فقط بخش مدیریت ماژول و مدیریت قالب کار نمی کنه.
اقداماتی که انجام دادم:
1- تماس با طراح قالب: شرکت طراح قالب می گه مشکل از اونا نیست.
2- تماس با هاست: شرکت ارائه دهنده هاست هم می گه دیگران تا حالا مشکلی نداشتن و اعلام خرابی نکردن.
3- نصب روی لوکال: سایت ها رو روی لوکال با xampp راه اندازی کردم و مشکلی نداره.
4- نصب مجدد جوملا و قالب روی هاست: همون نتیجه قلبی (عدم کارکرد صحیح مدیریت)
5- ارتقاء جوملا به آخرین ورژن: بدون نتیجه
6- نصب جوملا بدون نصب قالب: در این حالت قسمت مدیریت بطور صحیح کار میکنه ولی بعد از نصب قالب مشکل دوباره نمایان میشه!
دوستان اگه نظری دارین بفرمایید.
با تشکر
منتظرظهور
ویرایش توسط BehrangMz : 02-05-2014 در ساعت 12:31 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-05-2014 12:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالبتون چیه؟
داره از پلاگین فرم ورک استفاده می کنه؟
-
-
دروود
از مدیر سرور بخواهید safe mode رو خاموش کند
نمایش خطا رو هم بخواهید از مدیر سرور تا روشن کنند
در پناه ایزد
-
-
سلام نوید جان.
قالب سایت یه قالب با نام انرژی هست که از joomi.ir خریدم. فکر کنم از فریم ورک gantry استفاده میکنه.
جالب اینجاست همین قالب تا قبل از انتقال به سرور جدید درست کار می کرد اما الان......
mersad عزیز، متاسفانه مدیر سرور در زمینه خاموش کردن Safe mode همکاری نمیکنه!!! راهی هست که فقط برای یوزر من Safe mode خاموش بشه؟
-
-
خود سایت جومی از فریمورکی استفاده نمیکنه یا قالب نمیسازه
قالب ها رو بومی میکنه ! قالب بومی شده احتمالاً متعلق به شرکت راکت تم بوده که فریم ورک گانتری داشته !
از سرور و هاست مناسب و سازگار استفاده کنید
احتمالاً در مورد مدیریت سرور زیاد مهارت ندارند
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)