-
سفارشی کردن دانلود فایل برای اعضا
با درود
بنده کامپوننت rsmembership رو برای جوملا 3 خریداری کردم
الان یک سری فایل دارم که در مسیر images/file
وجود داره که میخام فقط اعضایی که عضو فعال هستند و اکانت دارند دانلود کنند
همونطور که میدونیم میتونیم کامپوننت رو طوری تنظیم کنیم که بعد از مدت مذکور اعضا غیر فعال شوند و در این مدت فقط اعضا بتونند از فایل ها استفاده کنند
مثلا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخام مثل سایت های مشاهده آنلاین فیلم بصورتی باشد که وقتی بخای در دانلود منیجر دانلود شود یوزر پسورد بخاهد
سایت سازنده rsfile رو به تیکت من پیشنهاد داد ولی فایل های من فیلم آنلاین می باشند و باید پخش شوند
من میخام فقط برای اعضا پخش شوند
نکته دیگری که به تیکت من پاسخ داده شد گذاشتن فایل ها در مکانی خارج از محدوده html بود که متوجه نشدم
لطفا اگر متخصصین آشنایی و ایده ای دارند راهنمایی کنند
شاد باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-06-2014 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
سطح دسترسی تعیین کنید و سپس میتونید از اموزش زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
سطح دسترسی تعیین کنید و سپس میتونید از اموزش زیر استفاده کنید
در پناه ایزد
خب صحیح ولی یک کاربر میاد و اکانت ما رو خریداری میکنه سپس لینک دانلود رو مشاهده میکنه میره تو نت میذاره واسه دانلود و کسی دیگه نیاز به خرید از ما رو نداره کافیه تو گوگل سرچ بزنه
الان چیکار کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)