-
خطای 404 فقط در نمایش یک مطلب
بعد از نصب افزونه sh404sef دچار بهم ریختگی لینک ها شده و نتوانستم با آن کار کنم.
تمام فایل های جوملا و دیتابیس ها را حذف و جوملا جدید 3.2.2 را دانلود و یک دیتابیس جدید و با نام جدید ساختم. الان یک مطلب که در مورد "باتری ها" با alias با نام batteries با خطای 404 مواجه می شه و بقیه مطالب مشکلی نداره (همان مشکلی که از قبل با نصب افزونه sh404sef داشتم) البته با تغییر نام مطلب اون درست میشه. ظاهرا فقط با اسم مطلب مشکل داره!
البته وقتیکه که sef جوملا را خاموش کرده و mod-rewrite روشنه مشکل حل می شه.
صفحه اول سایت برای مشاهده لینک باتری ها: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک مشکل دار باتری ها با فعال بودن sef جوملا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک بدون مشکل باتری ها با خاموش بودن sef جوملا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی می دونه چطور باید این مشکل رو حل کرد؟
ویرایش توسط hogo20 : 02-08-2014 در ساعت 09:50 AM
دلیل: توضیحات بیشتر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2014 09:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
چون مطلب زیادی فعلا در سایت نگذاشته بودم. تصمیم گرفتم که هاست را ریست کنم. و اینکارو کردم. و در موارد بعدی باید بیشتر حواسم رو جمع کنم و حتما قبل از نصب یک افزونه که احتمال دردسر وجود داره یک backup بگیرم.
-
-
بله یکی از معضلات این افزونه دقیقا همینه به یک مطلب خاصی گیر میده .. من حتی نام و عنوان مطلب رو از مدیریت بانک اطلاعاتی هم حذف کردم ولی حل نشد.. بهترین کار در صورت بازخورد ربات جستجو تغییر نام. نام مستعار مطلب و هدایت صفحه مورد نظر از مدیریت shef404 افزونه به صفحه جدید می باشد
-
-
دروود
این افزونه تجاری هست
شما از نسخه های نال استفاده میکنید
اگر از نسخه اصلی رو خریداری کنید قطعاً مشکلی نخواهد بود
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)