-
بهترین نحوه انتقال با کمترین صدمه به رنک سایت
سلام
من جوملای 1.5 دارم و میخوام به 3 مهاجرت کنم. با توجه به اینکه دارم از یک قالب با Quickstart استفاده میکنم، وقتی از کامپوننت های انتقال استفاده میکنم ، همه مطالب رو نمیاره و مشکلات خودش رو داره. میخوام ببینم من اگر مطالبم رو از نو بسازم ، ولی با همون عناوین و متن ها ، ایا رنک سایت من بهم میریزه ؟
در ضمن من سایت جدید رو در یک فولدر دیگه نصب کردم و میخوام بعد از اینکه کامل شد جای این دو تا رو عوض کنم. یعنی سایت قبلی رو بیارم تو این فولدر و این رو ببرم روی روت اصلی. لطفا راجع به این کار هم نظر بدین
پیشاپیش ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2014 03:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
افرین بهترین کار همینه
1- تمام افزونه های حیاتی رو در اولویت قرار بدید تا در نسخه جدید موجود باشند
2. در هنگام ایجاد مطلب از سایت قدیمی به جدید نام مستعار در اولویت اول باشه و عنوان مطلب در اولویت دوم
3 - نام منوهای ساخته شده و صفحات لینک داده شده را کاملا مشابه ایجاد کنید
4- در فولدر جدا هم که خودتون گفتید....
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز
یک سوال
اگر بحث انتقال رو هم نباشه، اگر بعد از مدتی اسم مستعار مطلب رو تغییر بدیم رنک اون مطلب در گوگل خراب میشه ؟ واقعیت اینه که خیلی از مطالب قدیمی هستن و من بدم نمیومد اسم مستعارشون رو تغییر بدم
من فکر میکردم گوگل بیشتر از این ها هوشمند باشه
در ضمن ایا نگه داری سایت قبلی در یک فولدر دیگر کمکی به خراب نشدن رنک سایت میکنه ؟ به این دلیل میپرسم که حجم سایتم کمه و اگر فایده نداشته باشه این کار رو نکنم
پیشاپیش ممنون
-
-
نگه داری سایت در فولدر قدیمی نه مشکلی بوجود نمیاره
تغییر نام مستعار مطالب بدین شکل گوگل پیام خطا میده به ربات ها... دو راه دارید پس از تغییر نام به مدیریت ردایرکت ها بروید و صفحه مورد نظر رو به صفحه خاصی ارجاع دهید یا با استفاده از افزونه shf404 این کار رو انجام بدهید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)