سلام دوستان
لطفا نظرتون رو در مورد قالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیه؟ و اگه عیبی ایرادی می بینید لطفا اون رو عنوان کنید

سلام دوستان
لطفا نظرتون رو در مورد قالب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چیه؟ و اگه عیبی ایرادی می بینید لطفا اون رو عنوان کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سایت خیلی عالی و قشنگیه
فقط تو قسمت بخش انجمن یکم راست چین چپ چینش مشکل داره
یا علی
سلام
-لینک صفحه اول بدین صورته :
که باید تصحیح بشه
-پیشنهاد میکنم کامپوننت userlist رو حذف کنید
- براي Keyword & Description نيازي به نوشتن داستان نيست . موتور هاي جستجو براي Description تنها 20 كاراكتر اول رو در نظر ميگيرن ... و براي keyword تنها 64 كاراكتر اول رو
پس شما چه 64 كاراكتر بنويسيد چه قصه شيرين و فرهاد تفاوتي نميكنه ...
- شما که دارین از مامبو استفاده میکنید پس جریان support joomla چیه ؟
- در پایان ای کاش فوتر کامپوننت ها و لینکهای مامبولرن رو پاک نمیکردید ...
یا علی
ممنون از راهنمائیتون
آقای فیروزمندان درسته 64 کاراکتر رو می خونه ولی در آخرین مراجعات که از سایتهای جستجو گر وارد سایتم می شوند بیشتر از همان کلمات کلیدی استفاده می شود
نه از اول بلکه مثلا یکی از اول یکی از وسط منظورم این است که تمام اون کلمات در موتوزهای جستجو گر ثبت شده!!ولی به هر حال شما تجربتان از من بیشتره و من می تونم اون کلمات رو در خود قالب با فونت کوچک قرار دهم
در مورد کامپوننت یوزر لیست باید بگم که اگه خاطرتون باشه من از مامبو 4.5.3 استفاده می کردم که با توصیه شما اون رو حذف و مامبو 4.6.1 رو نصب کردم و در دیتابیس تیبل یوزر رو به مامبو جدید انتقال دادم که خوشبختانه درست انجام شد و کسانی که در مامبو 4.5.3 عضو بودن در مامبو 4.6.1 می تونستن وارد شن. ولی متاسفانه! هیچ لیستی از اون کاربران در مدیریت مامبو وجود نداره و همین طور در کامپوننت یوزر لیست لطفا اگه راهی برای حل این مسئله هست بگید یا اینکه نه باید حذفش کنم البته کاربرانی که تازه عضو می شوند در مدیریت مامبو نامشون می یاد ولی در کامپوننت یوزر لیست نمی یاد
در مورد اون لوگو جوملا هم بگم تازه کداشتم داشتم فایل JS رو تست می کردم ولی همون عکس رو گیر آوردم حتما ویرایش می کنم
آقای فیروزمندان من روی پوشه Administrator پسورد گذاشتم . آیا برای امنیت بیشتر دیگه کجا می شه پسورد گذاشت!
با تشکر....
سلام
در مورد 64 کاراکتر :
این حرف من نیست بلکه موضوعی است که در همه سایتهای مرجع نوشته شده
به عنوان مثال :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Keywords
To help get your web site up in the ratings you can supplement the title and description with a list of keywords, separated by commas, that some one might type into a search engine when looking for a site like yours. Most search engines will index the first 64 characters in this Meta tag.
Description
This tag is used to give a short description of the contents of your web page, and is often used by search engines in the search results as a description of what your page contains. However, many search engines will only display the first 20 characters, so be as short and descriptive as possible.
مطمئن باشید اون کلماتی که ایندکس شده در مطالب سایت شما بوده و از طریق keyword ها ایندکس نشده .
در بعضی اوقات keyword های زیاد به ضرر سایت و ایندکس شدن اون هست و معکوس عمل میکنه
folder administrator کافیه
فقط پرمیشن ها رو حتما درست ست کنید
Unwriteable
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)