قالب سایتم بالاخره تغییر کرده و خیلی از مشکلات اولیش حل شده فقط نمیدونم چطور قالبمو منظم کنم مخصوصا قسمت تقویمش که از صفحه سایت زده بیرون و خیلی بزرگ نشان میده؟
لطفا بگیین چکارش کنم؟
ممنون

قالب سایتم بالاخره تغییر کرده و خیلی از مشکلات اولیش حل شده فقط نمیدونم چطور قالبمو منظم کنم مخصوصا قسمت تقویمش که از صفحه سایت زده بیرون و خیلی بزرگ نشان میده؟
لطفا بگیین چکارش کنم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آدرس سایت بده ببینیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نیست کمکم کنه؟
لینک سایتمو هم گذاشتم.
لطفا کمکم کنیددر قالب سایت.
امکان گسترش دادن چوملا را هم ندارم.
با سلام.
فایل index قالبتون را باید ویرایش کنید.
موفق و پیروز باشید.
هر قالبی یک تعدادد موقعیت برای قرار دادن ماژول داره که css آنها تعیین میکنه که هر موقعیت اندازش چقدر باشه و... حالا اگه شما قالبتون رو عوض کردین باید ماژول هاتون رو در قالب جدیدتون بر اساس موقعیت های جدید منظم و نمایش بدین.حالا اگه تقویم اندازش از قالب زده بیرون دلیلش اینه که موقعیتی که تقویم داخلشه کوچیکه .یااندازه اون موقعیت رو توسط فایل css بزرگترش کنید یا اینکه باید css تقویم رو دستکاری کنید . بستگی به قالبتون داره که کذوم روش بهتره.نوشته اصلی توسط jomletalaei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من قالبتون رو دیدم css موقعیت رو تغییر ندین .رو css تقویم کار کنید .اگه کد شده بود از script دیگه ای میتونید استفاده کنید.در ضمن قالبتون ltr هستش ،بهتره rtl کنید .
ممنون از لطفتون ولی به هیچکدام از این کارهایی که گفتین وارد نیستم ممکن خودم دستش بزنم بدتر بهم بریزه
میخوام کسی که وارد واسم اینکارو بکنه اگر امکانش هست؟
دروود
بهترین راه برای شما استفاده از قالب استاندارد هست
در گوگل جستجو کنید مناسب با ورژن جوملا خود میابید
در پناه ایزد
راستش اولا قالب خوب میخوام که سایتها یا فروشی یا عضویت میخواد بعد هم مطالب ذخیره میشه ولی رو صفحه بازدیدها زیاد نمیشه و نشان نمیده، تقویمش بزرگ شده، دیگه اینکه اولین مطلبی را که میگذارم نشان نمیده رو صفحه ولی هست یعنی کلا یه طوری شده و بیشتر هم اینکه انلاینی ها را میدیدم دیگه جز یه نفر که خودمم بیشتر نشان نمیده یعنی اصلا بازدید نداره مگه میشه؟
درضمن نیاز به کمک دارم برای حل مشکلات و هزینه هاش رو هم پرداخت میکنم و اگر کسی حاضر بگه تا در پیام خصوصی بهش ایدی بدم تا با کسی که حاضر هزینشو بپذیره و سایتمو کمک میکنه که درست بشه فقط احتیاج به فردی دارم که در زمینه قالب سایتم وارد باشه و بتونه کمکم کنه بقیه مسائلش با کمک کسی که میشناسم حله که منظور همون هزینش هست و گفتم که ایدی ایشون را بهتون میدم تا خودتون بهتر باهم درتماس باشین و کمکم کنین تادرست بشه. ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)