-
ارور عجیب
سلام
هنگام نصب جوملا 2.5 به این ارور ها بر خوردم تو این انجمن و سایت های دیگه گشتی زدن اما چیزی پیدا نکردم؟
میشه راهنمایی کنید.
Warning: session_start() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: open(/tmp/sess_9478a2d121174c64811471530f2184e6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home3/marketca/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532
Warning: session_start() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home3/marketca/public_html/libraries/joomla/session/session.php:532) in /home3/marketca/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 532
Warning: session_write_close() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: open(/tmp/sess_9478a2d121174c64811471530f2184e6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home3/marketca/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 676
Warning: session_write_close() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home3/marketca/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 676
این ارور ها در اول میاد هنگامی که نصب جوملا رو می زنیم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-15-2014 02:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
پرمیشن پوشه tmp را چک کنید روی 755 باشه.
-
-
از کجا، من که چیزی ندیدم تا بخوام چک کنم بزارم رو 755
لطفا بگید من ابتدایی هستم
-
-
با نرم افزار های ftp مانند cuteftp به هاست وصل بشید و به مسیر پوشه اصلی برید public_html
سپس بر روی پوشه tmp راست کلیک کنید و permisson رو بزنید
اونجا می تونیید عدد مورد نظر رو وارد کنید و تغییرات رو ذخیره سازی نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)