سلام ..
چطوری میتونم تصویر صفحه اصلیمو با منوی بالاش هم اندازه کنم؟ هر کاری میکنم یا از اینورش میزنه بیرون یا از اونورش :/
سایتم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
؟!؟؟
![]()

سلام ..
چطوری میتونم تصویر صفحه اصلیمو با منوی بالاش هم اندازه کنم؟ هر کاری میکنم یا از اینورش میزنه بیرون یا از اونورش :/
سایتم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
؟!؟؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام .10px به عرض تصویرتون اضافه کنید .الان عرض تصویر شما 950 هست . در حالی که دایور که تصویر داخل اون قرار میگیره 960px تعریف شده .منوی بالاتون هم داخل همون کلاسی تعریف شده که اندازه پیشفرضش 960 هست.
نمیشهنوشته اصلی توسط pari8002 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم تصویر از منو بزرگتر میشه میخوام هم اندازه بشه
![]()
برید تو قالبتون .فایل template.css عکس مورد نظرتون رو به عنوان background به خط 41 فایل اضافه کنید .این تصویری رو هم که اینجا قرار میدید حذفش کنید.
مسیر فایلتون:
templates/jm_zaara/css/template.css
کد:.sp-inner { padding-left: 5px; padding-right: 5px; background-image: آدرس تصویر ; }
نه چون صفحه های دیگه هس نمیشه اینکار رو کرد .. صورت مساله رو هم نمیخوام پاک کنم :/نوشته اصلی توسط pari8002 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما برای اینکه تو صفحات دیگه نباشه تصویر میتونید از دستورات شرطی استفاده کنید .مشکلی از این لحاظ پیش نمیاد
سلام
یا از ماژول اسلاید استفاده کنید تا کلاس مخصوص خودش داشته باشه و بتونید پدینگ اختصاصی بهش بدین و یا در خط 41 فایل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مقادیر پدینگ راست و چپ را 0 کنید، این شل یدست میشه اما پدینگ تمامی عکس ها نیز 0 میشه.
با فایرباگ چک بکنید.
شاد باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)