-
دوست عزیز وارد هاستتون بشید و فایل configuration.php را باز کنید و گزینه نمایش خطا error_reporting مقدارش رو 1 قرار بدید تا ببینید مشکل از کجاست و یکبار بسته خام جوملا هم نسخه با جوملا نصب شده تون رو روی پوشه ها extract کنید و پوشه instalation رو حذف کنید و مجدد تست کنید. برای غیر فعال کردن نمایش خطا هم مقدارش رو برابر با -1 قرار بدین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از setarehh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
02-19-2014 05:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آخرین ورژن رو بروی هاست extract کردم ولی باز هم مشکل باقیست.
مقدار error_reporting رو هم تغییر دادم ولی همچنان چیزی نمایش نمیده!!
ممنون میشم بیشتر مساعدت فرمایید.
-
-

نوشته اصلی توسط
alonac
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آخرین ورژن رو بروی هاست extract کردم ولی باز هم مشکل باقیست.
مقدار error_reporting رو هم تغییر دادم ولی همچنان چیزی نمایش نمیده!!
ممنون میشم بیشتر مساعدت فرمایید.
دوست عزیز error-reporting رو فعال کردید؟ اگه فعال باشه وارد سایت بشید حتما خطا ها رو نشون میده.
اگه با این روش به نتیجه نرسیدن به مدیریت هاستتون تیکت بزنید و مشکل رو مطرح کنید و درخواست کنید بک آپ هفته پیش رو براتون آپ کنند تا سایت بالا بیاد، به هر حال شما حتما یه افزونه ای نصب کردید که این مشکل ایجاد شده
ویرایش توسط setarehh : 02-20-2014 در ساعت 09:27 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
setarehh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز error-reporting رو فعال کردید؟ اگه فعال باشه وارد سایت بشید حتما خطا ها رو نشون میده. اگه با این روش به نتیجه نرسیدن به مدیریت هاستتون تیکت بزنید و مشکل رو مطرح کنید و درخواست کنید بک آپ هفته پیش رو براتون آپ کنند تا سایت بالا بیاد، به هر حال شما حتما یه افزونه ای نصب کردید که این مشکل ایجاد شده
سلام، متاسفانه با تغییر فایل config هیچ پیغامی نمایش داده نشد، آخرین backup هاست نیز restore شد ولی متاسفانه backup گرفته شده بعد از ایجاد مشکل بوده است، الان دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
alonac
سلام، متاسفانه با تغییر فایل config هیچ پیغامی نمایش داده نشد، آخرین backup هاست نیز restore شد ولی متاسفانه backup گرفته شده بعد از ایجاد مشکل بوده است، الان دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم!
سلام
معمولا مدیریت هاست هفته ای یک بار از سایت بک اپ میگیرن، بهشون تیکت بزنید که بک آپ مثلا یه ماه پیش رو براتون آپ کنن زمانی که این مشکل ایجاد نشده
یه مورد دیگه اینکه افزونه ای رو که به صورت دستی از جدول phpmyadmin پاک نکردید؟
-
کاربر مقابل از setarehh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام هنوز مشکل سایت پابرجاست، متاسفانه کم کم دارم ناامید میشم که دیگه بتونم سایتم را ببینم از راهنمایی تمامی دوستان ممنونم درصوتیکه راه حل دیگه ایی سراغ دارید اطلاع بدید
تشکر فراوان
ویرایش توسط alonac : 02-26-2014 در ساعت 10:19 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)