-
آپلود عکسها هنگام فرستادن مطلب
سلام
خسته نباشید
من چندین سال با وردپرس کار کردم حالا یک سایت با جوملا بالا آوردم
خوب همونطور که میدونید تو وردپرس وقتی دارم مطلب رو مینویسم روی لینک رسانه کلیک میکنم عکسو اپ میکنم و و راحت میتونم بزارم تو مطلبم ولی خوب میدونم که جوملا یه چیز دیگس واقعا باهاش حال کردم چند وقت دیگه خیلی خوب میتونم باهاش کار کنم
حالا در کل سوالم اینه تنها راه آپلود عکس تو جوملا اینه که برم به مدیریت رسانه و عکس رو آپلود کنم یا موقع ارسال مطلب میشه این کار رو کرد ؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-20-2014 07:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.
دوست عزیز تو جوملا هم وقتی میخواین داخل مطلب ، تصویری قرار بدین گزینه ای به نام تصویر هست که با کلیک بر روی اون به همون قسمت رسانه ها هدایت میشین و تصویرتون رو تو پوشه دلخواه یا روت آپلود میکنید و تو مطلبتون درج میکنید.
-
کاربر مقابل از pari8002 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
pari8002
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
دوست عزیز تو جوملا هم وقتی میخواین داخل مطلب ، تصویری قرار بدین گزینه ای به نام تصویر هست که با کلیک بر روی اون به همون قسمت رسانه ها هدایت میشین و تصویرتون رو تو پوشه دلخواه یا روت آپلود میکنید و تو مطلبتون درج میکنید.
ممنون
اسکرول داشت پایینشو ندیده بودم
حالا که جواب دادید پلاگین یا چیزی نیست که موقع ارسال مطلب عکسها اپلود بشن؟؟
-
-
متوجه منظورتون نمیشم .همین روشی که گفتم موقع ارسال مطلب هستش .نیازی نیست که قبلش به مدیریت رسانه ها برید.یه بار اگه تست کنید متوجه روند کار میشین.
-
-

نوشته اصلی توسط
pari8002
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متوجه منظورتون نمیشم .همین روشی که گفتم موقع ارسال مطلب هستش .نیازی نیست که قبلش به مدیریت رسانه ها برید.یه بار اگه تست کنید متوجه روند کار میشین.
من کامل متوجه شدم
ولی یه سوال دیگه پرسیدم
ببینید من یک مطلب دارم میفرستم و تو گوگل میگردم و یک عکس پیدا میکنم
عکی رو بدون اینکه آپلود کنم تو نوشته میزارم و ارسال رو میزنم
موقع زدن ارسال تو وردپرس عکس خود به خود اپلود میشه و آدرسش عوض میشه
تو جوملا این کار رو میشه کرد یا خیر؟؟
-
-
می تونید از لینک مستقیم استفاده کنید در ادیتور insert image رو انتخاب کنید و آدرس تصویر رو وارد کنید اینجوری دیگه نیاز نیست آپلودش کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)