-
یک سایت شبیه سایت نرم افزار موبایل بازار
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز
بنده قصد دارم یک سایت شبیه سایت بازار ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) درست کنم.( البته محتویات سایت به جای نرم افزار ، کتاب خواهد بود )
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که باید از چه قالبی استفاده کنم و چه افزونه هایی مورد نیاز است.
اگر لطف بفرمایید لینک چند نمومه قالب هم قرار بدید خیلی ممنون میشم.
راستی یه نکته اینکه سیستم فروش احتیاج ندارم چون همه کتاب ها رایگان ارائه میشوند و تصمیم دارم از سیستم " اهدا کردن " استفاده کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-22-2014 01:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز قالب های رایگان زیادی هست که به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید و برای محتوا از افزونه های دانلودی باید استفاده کنید مثل جی دانلود حتی به نظرم افزونه های جوم شاپینگ و ویرچورمات به دردتون میخوره.
-
کاربر مقابل از setarehh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
این سایت بر اساس اپلیکیشن هست. شما مد نظرتون اپلیکیشنه یا خود سایت؟
برای ایجاد دایرکتوری می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید
برای تمپلیت هم پیشنهاد من تمپلیت با زمینه ی قهوه ای روشن بهتره. می تونید از سایت joomla24.com بیش از 4000 قالب رایگان دریافت کنید
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این سایت بر اساس اپلیکیشن هست. شما مد نظرتون اپلیکیشنه یا خود سایت؟
برای ایجاد دایرکتوری می تونید از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید
برای تمپلیت هم پیشنهاد من تمپلیت با زمینه ی قهوه ای روشن بهتره. می تونید از سایت joomla24.com بیش از 4000 قالب رایگان دریافت کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز
من متوجه منظور شما نشدم.
من میخوام یک سایت شبیه بازار درست کنم که بعدش هم بتونم نرم افزار مخصوص موبایلش رو تهیه کنم.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این مورد دارید کمکم کنید.
یا علی
-
-
سؤال شما پاسخ داده شد. هر جایی ابهامی هست بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم
من برای شما یک افزونه معرفی کردم به نام سوبی پرو
شما این افزونه رو نصب و بررسی کنید و اگر مشکلی بود در انجمن ما یه انجمن سازنده سوالتون رو بپرسید
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)