-
مشگل در اتصال به دیتابیس در لوکال هاست
سلام
من بک آپ از سایتم که دایرکت ادمین بود رو + دیتابیسش دانلود کردم
و در لوکال هاستم استخراج کردم و یه دیتابیس در نرم افزار زمپ به همون نام ساختم و دیتابیس رو در اون ایمپورت کردم
وقتی که وارد سایت شدم اول این ارور رو داد
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
بعد در فایل کانیگیورشن در روت زمپ رو ویرایش کردم یخورده حالا این ایراد رو میگیره
Table '******_******.ujwxq_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `ujwxq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('589id4jlq0c8dpoeqafivs6ja2', 0, '1393935479')
بنظر میرسه فایل های دیتابیس رو کامل لود نکرده بود برا همین دوبار ایمپورت کردم ولی باز همین اخطارو میده!باید چیکارش کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-23-2014 07:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
بک اپ گرفتن خودش نیاز به دقت خاصی داره باید در هنگام بک اپ کرفتن در قسمت منوی کشویی نوع اس کیو ال sql 40 اگه اشتباه نکرده باشم ( عدد 40 رو پیدا کنید )
متن خطا جلسه نشست و جدول مورد نظرش موجود نیست برای همین نمی تونه فراخوانی کنه
بک اپ مجدد بگیرید و امتحان کنید
" به دلیل اینکه هیچ برنامه ای برای من روی لوکال فعال نمیشه زیاد سر در نمیارم "
-
-
ممنون
کار بک آپ رو میزبان سایتم انجام داده و من فقط دانلود کردم
-
-
این لینک رو حتما مطالعه کنید و مرحله به مرحله پیش برید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهد از انتقال فایل htacceess رو بررسی کنید که نامش به شکل htaccess.txt باشد.
-
-
شما فقط دیتابیس هم نام ساختید! آیا اطلاعات دیتابیس جدید را در فایل کانفیگ وارد کرده اید؟ نام دیتابیس یکسان ساختید, نام کاربری و رمز عبور دیتابیس چی؟
-
-

نوشته اصلی توسط
phptik
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما فقط دیتابیس هم نام ساختید! آیا اطلاعات دیتابیس جدید را در فایل کانفیگ وارد کرده اید؟ نام دیتابیس یکسان ساختید, نام کاربری و رمز عبور دیتابیس چی؟
درود
بله نام دیتابیس رو با نام دیتابیس که دانلود کردم هم نامه و فایل هارو ایمپورت کردم
اول این ارور رو میداد
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
بعد فایل کانفیگ رو ویرایش کردم این رو میده حالا
Table '******_******.ujwxq_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `ujwxq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('589id4jlq0c8dpoeqafivs6ja2', 0, '1393935479')
تو جداول هرچی میگردم این جدول(ujwxq_session) پیدا نمیکنم یعنی نیست !
-
-
ujwxq_ پیشوند جدول قبلی هست, احتمالا شما جوملا را دوبار نصب کردید و دیتابیس را ایمپورت کردید! وگرنه تغییر نمی کرد,
دقیقا نمی دونم پیشوند تو کدوم فایل تعریف میشه ولی احتمالا همون فایل کانفیگ باشه, اونو ویرایش کنید و از ujwxq_ استفاده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)