-
منوی برای جوملا
سلام
من یه منو مثل منوی بالای همین سایت برای جوملا نیاز دارم.
یه منو بسازم و بتونم برای مطالب توی منو لینک بزارم... یعنی منو بسازم و لینک صفحات سایت رو توی منو بزارم.
یکی از گزینه های منو پایین افتادنی باشه و بتونم سه چهارتا مورد بهش اضاف کنم.
با تشکر فراوان از راهنمایی شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-01-2014 10:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟
-
-
سلام
معمولا" خود قالبها داراي چنين منوهائي هستند و كاري كه شما ميكنيد اينست كه براشون آيتمهاي متفاوت ، بسته به نيازتون تعريف كنيد..
اما اگه بازم مشكل داريد ميتونيد از افزونه زير كه براي ساخت منو هست استفاده كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
معمولا" خود قالبها داراي چنين منوهائي هستند و كاري كه شما ميكنيد اينست كه براشون آيتمهاي متفاوت ، بسته به نيازتون تعريف كنيد..
اما اگه بازم مشكل داريد ميتونيد از افزونه زير كه براي ساخت منو هست استفاده كنيد:
موفق باشيد
سلام
ممنون بابت معرفی منو.
من نصبش کردم ؛ چطور باید ازش استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
دروود
معمولا ً قالب ها این منو رودارند
میتونید با اضافه کردن index.php?tp=1 به انتهای ادرس دومین خودتون > مثال : joomlafarsi.com/index.php?tp=1
موقعیت ها روببینید ومنوخودتون روقرار بدید
اما میتونید ازمکاژول های منوساز هم استفاده کنید
از بخش افزونه های جوملا فارسی میتونید دریافت کنید
در پناه ایزد
-
-
با سلام. بنده نیز ماژول منوی maximenu Ck رو نصب کردم. در موقعیت های مختلف قالب سایت میشه نمایش داد اما در جای منوی اصلی خیر. چطور میشه منوی اصلی سایت رو غیر فعال کرد و این منو رو جای اون نمایش داد. متاسفانه داکیومنت های این افزونه پولیه. آدرس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود
این منو خود قالب هست ! منو خوبی هست و بدون مشکل !
نیازی دیگه به نصب افزونه برای منو ندارید !!!
چه منویی مد نظر شما هست ؟!!!
در پناه ایزد
-
-
این منو یک ماژوله و باید در یک موقعیت نمایش داده بشه. سوال اینه که چطور منوی خود قالب غیر فعاله بشه و این ماژول جای اون نمایش داده بشه؟
-
-
این قالب و این گونه قالب ها که خودشون منو دارند اگر منو از درون قالب باشه نمیشه غیر فعال کرد !
از قالب دیگه ای باید استفاده کنید !!!
ولی شما پاسخ من رو ندادید !!!
مشکل شما با این منو چیه ؟ چرا قصد تعویض دارید ؟
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سایت بنده به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که گذاشتم از منوی پیش فرض قالب استفاده میکنه که فرمودید نمیشه از غیر فعال شه تا از ماژول maximenu Ck استفاده کنم. همانطور که شما گفتید منوی خود قالب منوی خوبیه. مشکل بنده هنگام مشاهده سایت در اندرویده مثلا تبلت ها. منو در اونجا جدا میشه و به هم میریزه (البته به جز کروم اندروید) اگه شد با اندروید یه نگاه بندازید. علاوه بر جدا شده منوها، کل سایت مشکل نمایش داره. گفتم شاید از منو باشه؟!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)